Ljubavni par

Uzimanje pauze u vezi zvuči kao nešto grozno i kao da je to zapravo kraj samo si to ne želite priznati. Ali ne mora uvijek biti tako! Nekada pauza može baš dobro doći i spasiti vam vezu. Bitno je samo da odredite pravila.

Faza medenog mjeseca je onaj početak veze kada je sve divno i krasno, nikada se ne svađate, oko svega se slažete, veza vam je idealna. Ali kada taj period završi, kreće realnost i pravi test za vašu vezu. Neke veze i dalje nastave biti jednako dobre kao i prije, ali puno njih se i nađe u problemima. Veza više nije kao prije, nema više onog uzbuđenje, strasti ili romantike kao prije. Nešto kao da joj nedostaje. Počnete se često svađati, iritirati jedno drugo i niste više onaj par koji ste bili.

Cura i dečko Kaže da te voli, ali je li to istina? Znakovi da nije iskren o svojim osjećajima prema tebi

Možda nije sve izgubljno i možda se veza još da i spasiti. Samo vam treba kratka pauza da očistite glave, da posložite prioritete i razmislite dobro što dalje. Pauza ne znači uvijek kraj. A treba li i vama pauza? Ako se pronađete u ovih 6 znakova, odgovor je da.

1.Iritiraju te sitnice koje radi, i to više nego inače
Nikome se ne sviđaju sve navike i načini na koje dečki nešto rade, ali ako te to smeta i živcira više nego inače, možda ti treba mali odmor od njega. Ljude će najčešće početi smetati sve na nekoj osobi kada se ne osjećaju kao da od nje dobivaju ono što žele. Možda ne dobivaš dovoljno pažnje od njega, ljubavi, vremena, strpljenja…i zato je nekada najbolje duboko udahnuti, uzeti pauzu i razmisliti kako dalje.

2.Razgovori vam završavaju svađama
Loš je znak kada gotovo svaki razgovor koji vodite završava razmiricom. To ne vodi nigdje. Čak i kada pričate o svakodnevici, uspijete se zakačiti. Komunikacija je jako bitna u vezi, a ona koja izgleda ovako ne upućuje na dobro. Umjesto da prekinete, dajte si šansu i na neko se vrijeme odvojite jedno od drugog.

3.Nemate o čemu pričati
Još je jedan problem ako nemate o čemu pričati. Kada tek počneš dejtati s nekime dopisujete se svaki dan i kada se nađete pričate o svemu i svačemu. Kasnije u vezi razgovori postaju drugačiji, ali bi i dalje trebali postojati. Ako sve više pričate o tome kakvo je vrijeme vani, to je znak da stvarno nemate više tema.

4.Nemaš se potrebu vidjeti s njim, bolje ti je biti sama doma
Ovo je ozbiljan problem. I nakon pola godine ili godinu dana trebaš biti uzbuđena kada se vidite. Nedostatak želje da se vidite i družite može značiti i da si se odljubila ili da si izgubila zanimanje. Ili si samo zapela u rutinu. Nekada je i to razlog i treba ti mala promjena. Odvoji se od njega na neko vrijeme i provjeri hoće li ti nedostajati.

Slika nije pronađena Znakovi da tvoja casual veza ima šanse postati nešto ozbiljno

5.Izbjegavaš njegove poruke
Nećeš uvijek stići odgovoriti čim ti poruka dođe, ali ako se počneš praviti da nisi online ili da nisi kraj mobitela, samo da mu ne moraš odgovoriti…sigurno i sama znaš da to nije zdravo ponašanje u vezi. Isto je i ako počneš izbjegavati da se vidite i otkazuješ dogovore u zadnji tren ili izmišljaš izlike zašto ne možeš.

6.Poljupci su vam izgubili žar
Zadnji znak da vam treba pauza je ako je strast nestala i ona iskrica između vas zamrla. Kada su poljupci navika i nešto što 'trebaš odraditi', a ne nešto što te veseli i što te uzbuđuje, nešto između vas ne štima. Trebaš sama sa sobom razgovarati i vidjeti koji je razlog za to. Jesi li ga se zasitila i više te ne privlači ili si samo u nekoj čudnoj fazi.

veza pauza ljubav treba li vam pauza problemi u vezi Prekid

Još vijesti