Poljubac

Nije toliko nemoguće izgubiti sebe i svoju osobnost kada uđeš u vezi i pretvoriti se u neku drugu osobu. Nećeš to niti primijetiti jer se neće dogoditi u jednom danu, ali kada prođe neko vrijeme i ako pogledaš u prošlost, mogla bi vidjeti da to više nisi ona stara ti.

Postoje situacije kada je promjena dobra stvar, ali i kada nije. Veza ti može pomoći i da se riješiš nekih loših navika i da se promijeniš na bolje. Takve su promjene itekako super i pohvalne jer znači da te dečko inspirira da postaneš bolja osoba. Sada ipak ne govorimo o takvim promjenama, već o promjenama karaktera. Nije teško u vezi izgubiti sebe i početi se ponašati drugačije, onako kako misliš da će se više svidjeti dečku ili kako ti on kaže da želi da se ponaša i kakva da budeš. Ne bi se zbog njega i njegovih želja trebala mijenjati. Ako slučajno skužiš da ti se to događa, ili ti drugi kažu da si se promijenila i ne govore to u pozitivnom smislu, razmisli o tome u kakvoj si vezi – jer često takve veze budu toksične. Pogledaj pronalaziš li se u ovih 8 znakova – ako da, onda si u vezi izgubila sebe ili si tek počela gubiti sebe.

Dečko Osobine dečka koje će stvarati probleme u vezi: 10 ponašanja koja nagovještaju da je on nevolja

1.Promijenila si svoje ciljeve zbog dečka i njegovih ciljeva
Iako su veze dijelom i prilagodba, ne bi trebale biti ovakva prilagodba. Svi imamo neke ciljeve i želje u životu, a ako su se tvoje promijenile zbog dečka, onda to baš i nije najbolja stvar i jedan je od pokazatelja da si počela polako gubiti sebe.

2.Stavljaš svoje želje po strani
Što ti želiš u vezi i od veze? Kada počneš mijenjati svoje želje o vezi samo da bi tvoj dečko bio sretan i da bi se prilagodila njegovim željama, još imaš jedan znak da polako gubiš sebe. Svoje si si želje stavila po strani.

3.Izgubila si svoj smisao za humor
Svatko ima drugačiji smisao za humor i nekada se naš neće svidjeti drugim ljudima, ali jedna osoba kojoj bi se trebao sviđati tvoj smisao za humor je tvoj dečko. Kada zbog njega i njegovih komentara izgubiš svoj smisao za humor, zapravo gubiš dio svoje osobnosti.

4.Hoćeš li nešto reći ili napraviti odlučuješ tako da se prije pitaš kako će on reagirati
U situacijama kada želiš napraviti nekakvu glupost, nije loše ovo se pitati, ali u svim drugim, svakodnevnim situacijama, ne bi se trebala ovo pitati. Čim se to redovito kreneš pitati i kreneš raditi stvari samo da njega ne naljutiš, polako prestaješ ti biti ona stara ti.

5.Tvoje prijateljice su se udaljile od tebe
Družiš li se s prijateljicama s kojima si se družila i prije nego si ušla u vezu? Ili si se totalno priklonila dečkovoj ekipi, a svoje frendice od prije više ne vidiš ni u pola kao do sada? Kada se tvoje prijateljice udalje od tebe sigurno to nije zato što su ljubomorne na tvoju vezu, već vjerojatno zato jer ti više nisi ti.

6.Uvijek dečkove potrebe stavljaš na prvo mjesto
Lijepo je da nekada dečkove potrebe staviš ispred svojih, ali nije lijepo ako to radiš non stop. Nije u redu ni ako on dopušta da se to događa i na ovaj te način iskorištava. Zaboravljaš i ignoriraš svoje potrebe i stvari koje ti želiš i uvjeravaš se da želiš isto što i on, a negdje u sebi znaš da nije tako.

7.Okrenula si se nekim lošim navikama zbog njegovog utjecaja
Počela si non stop izlaziti, previše piti, pušiti, non stop shoppingirati ili trošiti novac na gluposti…kada je on razlog promjene navika na lošije to je samo jedan od načina na koji te veza s njim mijenja.

Cura i dečko Stvari koje nikada ne bi trebala pokušavati promijeniti na svom dečku – koliko god da ti se ne sviđaju

8.Drugi ti govore da si se promijenila
Kada netko od tvojih bližnjih, poput možda prijateljice ili sestre, ima intervenciju i govori ti da si se promijenila i objašnjava kako – vjerojatno ih nećeš poslušati i reći ćeš im da su lude. Ne govore ti to zato jer su ljubomorne na tebe ili zato jer žele da budeš tužna ili sama, već zato jer im je stalo do tebe i vide stvari koje ti sada još možda ne vidiš kristalno jasno.

veza dečko Loša veza znakovi loše veze znakovi da si izgubila sebe promijenila se zbog dečka u negativnom smislu ti nisi više stara ti

Još vijesti