Cura i dečko

Kada ti se čini da nešto u vašem odnosu nije baš onako kako misliš da bi trebalo biti, ovo može biti razlog. Iako mu se sviđaš, iz nekog razloga još nije 100% siguran da je veza s tobom ono što želi.

Bilo bi najbolje kada bi dečki bili iskreni i otvoreno nam rekli ako se dvoume ili ako se viđaju s još nekim i pokušavaju dokučiti tko im bolje odgovara. Uštedjeli bi nam vrijeme i potencijalne suze kasnije. Nekada će se činiti kao da vaš odnos ide baš dobro i da se ti njemu sviđaš jednako kao i on tebi, ali da je malo prespor i da zavlači. Može biti da je samo sramežljiviji, ali isto tako može biti i da nije još 100% siguran da želi biti baš s tobom. I onda umjesto da to kaže, održavat će vaš odnos dok ne odluči. Nekada će to završiti vezom, a nekada i ne. Ovo su znakovi koji ti mogu otkriti da nije još 100% siguran želi li vezu s tobom.

1.Viđate se već duže, ali nikako da te pita za vezu
Već je prošlo dovoljno vremena i očekivala si da će se to pitanje pojaviti, ali još ga nema. Iako se družite i viđate, za sada je sve samo na tome i niste definirali svoj odnos. Kada se čak i tvoje frendice slažu da je već trebao povući taj potez, očito ima neki razlog zašto odugovlači, a ovo može biti razlog.

2.Imaš sumnje da se dopisuje s nekom drugom curom
Bilo da si vidjela da mu je došla poruka od neke druge cure ili samo sumnjaš da se dopisuje s još nekime jer se čudno ponaša. Pogotovo ako nikada ne provjerava poruku koja mu dođe dok je s tobom. Svatko bi posumnjao da nešto mulja i da skriva poruke od nekoga.

Cura i dečko Znakovi da te samo zavlači: Dečko koji se ovako ponaša nema namjeru s tobom biti u pravoj vezi

3.Nije deinstalirao dejting aplikacije
Nakon što se neko vrijeme redovito viđate i čini se da vaš odnos ide u smjeru veze, malo je sumnjivo ako vidiš da još uvijek ima na mobitelu dejting aplikacije, i pogotovo ako mu dolaze obavijesti s nje.

4.Ne da ti svoj mobitel u ruke bez nadzora
Svoj mobitel čuva kao da je najveće blago na svijetu. Izuzetno je posesivan kada je mobitel u pitanju i kada ti ga da u ruke to je na kratko i uvijek pozorno motri što radiš.

5.Drugi su ti rekli da su ga vidjeli s nekom curom u gradu
Kada mu to i spomeneš, da ti neki glupi razlog ili kaže da to nije istina. Da se radi o frendici ili nekom nebitnom, vjerojatno bi ti to već unaprijed rekao. Ako ne znaš ništa o tome da se na taj dan vidio s nekim, možda je s razlogom to sakrio od tebe.

6.Nije objavio ništa s tobom na društvenim mrežama
Ne postojiš na njegovim društvenim mrežama. S obzirom na to koliko su one danas bitne i koliko svi vremena provodimo na njima, za očekivati je da će te nekako pokazati. Jedino ako je osoba koja ih baš i ne koristi redovito, tada nema razloga za uzbunu.

Slika nije pronađena Tražiš dečka za ozbiljnu vezu? Onda definitivno izbjegni ovih 7 mjesta za upoznavanje jer ćeš ostati sama

7.Vikendom te otkanta bez da ti da dobar razlog
Vikendom kada bi bilo logično da se vidite on ima neke glupe razloge zašto ne može. Ili te jednostavno neki vikend ghosta. Jedan je tu, drugi nije. Zbunjujuće i čudno, svatko bi pomislio da nešto skriva. Nije baš normalno ponašanje, pogotovo za ljubavni odnos.

8.Čini ti se kao da igra s tobom toplo-hladno igricu
U jednom trenu ti se čini kao da je 100% zainteresiran i da mu se sviđaš, a onda se u drugom trenu pitaš jesi li sve zamislila u glavi i zapravo nije toliko zainteresiran. Malo je zagrijan, pa malo nije. Možda se dvoumi oko tebe i na trenutke misli da je to to, ali onda mu netko drugi pomuti planove.

9.Ne znaš gdje se druži s ekipom ili gdje izlazi
Ne znaš gdje on to provodi vrijeme kada nije doma. Izbjegava to otkriti ili daje neke tajnovite odgovore. Ne želi da znaš jer ne želi da se tamo pojaviš. Očigledno je da nešto skriva ako to radi.

veza viđanje dejtanje sumnjivo znakovi nije siguran dvoumi se nije siguran da želi biti s tobom kako prepoznati

Još vijesti