Cura i dečko

Svaki put kada uđemo u vezu čini nam se da je to savršena veza i da će potrajati zauvijek. A onda kako prolazi vrijeme, postaje nam sve jasnije da to možda ipak neće biti slučaj jer počinjemo uviđati neke detalje koji su nam u ranom ljubavnom zanosu promakli.

Postoje neki znakovi koji će ti lako otkriti ima li neka veza budućnost ili ne. Kada smo u vezi, pogotovo na početku, gledamo sve kroz ružičaste naočale i tek nakon nekog vremena počnemo uviđati probleme i stvari koje možda baš i nisu u redu. Nekada čak ni tada! Ili ih namjerno ignoriramo jer jako želimo da veza uspije ili smo toliko zaljubljeni da smo postali malo slijepi. Pokušaj što objektivnije sagledati svoju vezu i kako se ti osjećaš u njoj. Nemoj se zavaravati i budi iskrena prema sebi. Pronalaziš li u svojoj vezi svih ovih 8 znakova ili većinu njih? Ako da – ona nažalost nema budućnost.

1.Nisi opuštena i nisi to prava ti
Ako u vezi ne možeš biti opuštena i pokazati pravu sebe, već se stalno suzdržavaš jer se bojiš reakcije dečka ili da mu se nećeš svidjeti, to i nije dobar znak. Ili ako si stvorila totalno novu osobnost za njega da mu se svidiš i sada ju cijelo vrijeme moraš održavati i glumiti da si netko tko nisi. Takva veza neće dugo izdržati.

Par Nerazumijevanje između spolova: 8 razlika između cura i dečki zbog kojih u vezi nastaju problemi

2.Sadašnji te dečko podsjeća na bivšeg
Po navikama i načinu na koji reagira, radi stvari ili ponašanju. Loš znak! Očito nisi naučila lekciju. Ili samo nisi preboljela bivšeg. Ni jedno ni drugo nije dobro za tebe i tvoju vezu. S razlogom ti je prošla veza prekinula, a ako ćeš u svakoj sljedećoj tražiti bivšeg dečka, to samo pokazuje da ga nisi preboljela. Zapravo novoj vezi nisi niti dala pravu priliku.

3.Netko je od vas puno više zagrijan
Kada u ovom pogledu nema balansa, osuđeni ste na propast. Zvuči grozno, ali to je istina. Kada je na primjer on puno više zagrijan, a ti si u toj vezi tek tako, nije da ti se on sad nešto ludo sviđa, to ne može izdržati zauvijek. Isto ako je obrnuta situacija. Mora vam biti približno jednako stalo.

4.Imate često svađe zbog kojih danima ne pričate
Komunikacija između vas nije dobro, a ona je jedna od osnovnih stvari koje trebaju u vezi kako bi ona bila uspješna i sretna. Redovito dolazi do nesporazuma i rasprava koje se pretvaraju u svađu i koje onda traju po nekoliko dana. Iako ne postoji veza bez povremene svađe, nije baš normalno da se svađate jako često.

5.Pristaješ na kompromise zbog kojih si onda tužna
Da, u vezi ćeš morati nekada pristati i na koji kompromis. Neće uvijek moći biti sve po tvom. Ipak, na neke kompromise ne bi trebala pristajati. Kada te neki kompromis čini jako tužnom, uznemirenom ili ne prestaješ razmišljati o tome – vjerojatno nisi trebala pristati na njega. Ako je to trebalo napraviti da bi spasila vezu, nekada je bolje priznati si da je kraj.

Zaljubljeni par Prevelika očekivanja koja cure imaju u vezi, a s kojima si ju sabotiraju - 9 najgorih

6.Veza ti je okej, ali ništa posebno
Ako zbog veze nisi u totalnoj ekstazi i nisi luda za svojim dečkom, to ti je vrlo vjerojatno znak da si u pogrešnoj vezi. Kada te veza ne čini sretnom, zapravo je logično za očekivati da to neće potrajati. I ne bi niti trebalo potrajati. Kada ćeš biti u pravoj vezi i s pravim dečkom, bit će to totalno drugačiji osjećaj. Nemoj siliti vezu.

7.Po pitanju puno toga niste na istoj stranici
Oko puno stvari nemate isto mišljenje. Pogotovo je ovo problem ako se ne slažete po pitanju toga kakvu budućnost želite, kakve ciljeve imate u životu i što želite od vaše veze. Kada tu ti želiš jedno, a dečko drugo…kad-tad će taj problem narasti toliko da ga nećete moći izbjeći.

8.Ne vjeruješ dečku 100% ili on tebi ne vjeruje
Povjerenje je temelj veze, a ako ga nema, veza neće imati čvrste temelje i sve pada u vodu. Ukoliko ne možete prijeći preko nekih stvari i vjerovati jedno drugome u potpunosti, to bi mogla biti stvar koja će vam u budućnosti presuditi.

veza Loša veza ljubav dečko nije za tebe veza neće potrajati znakovi nije vam suđeno veza nema budućnost

Još vijesti