Par s problemima

Kada ti dečko kaže neku od ovih rečenica, i jasno ti da do znanja da se ne šali, ne bi trebala preko toga samo tako prijeći. Njima ti pokazuje da nema poštovanja prema tebi i da ga nije briga za tvoje osjećaje.

Nadamo se da ti se nije dogodila situacija u kojoj ti je dečko s kojim si u vezi rekao neku od ovih stvari. Nije bitno jeste li zajedno mjesec dana ili godinu dana, ovakve rečenice nisu dozvoljene. Niti bi ih cure trebale tolerirati. Pokazuje ti da te ne poštuje i da ga nije briga o tvojim osjećajima, a to bi itekako trebalo bit briga nekoga s kim si u vezi. Veze s ovakvim dečkima su toksične i ne vode nigdje. Niti jedna djevojka ne bi trebala biti s nekim tko je spreman govoriti joj ovakve stvari.

1.Kako je ona tvoja frendica preeezgodna
Ovakve komentare niti jedna cura ne želi čuti od svog dečka. Može mu tvoja frendica biti draga i simpatična, ali što je previše, previše je.

2.Jesi li se malo udebljala? Možda bolje da ipak ne idemo u McDonald's
Svaki dečko koji se usudi ovako nešto reći ima previše hrabrosti. Komentiranje kilaže je opasan teritorij i može jako povrijediti osobu.

Slika nije pronađena Lekcije koje ćeš naučiti u vezi sa starijim dečkom: Od ovih 8 će neke biti dobre, a neke loše

3.Dogovorio sam se s dečkima za sutra, proslavit ćemo tvoj rođendan neki drugi put
Odgađanje tvog rođendana zbog bilo kojeg razloga nije u redu! Iznimka su neke ozbiljne stvari, poput ispita, bolesti ili nekih većih problema. Sve ostalo, nedopušteno i samo nepristojno.

4.Kako ti je mama jako naporna
Vrijeđanje roditelja je također nešto što može ići u ovu kategoriju rečenica koje ne bi trebao izgovoriti. Možeš se ti žaliti na svoje roditelje svaki dan, ali to mu ne daje za pravo da ih vrijeđa. Čak i da mu nisu dragi, iz ljubavi i poštovanja prema tebi, neće to ovako isticati.

5.Izgledaš kao moja bivša
Nitko, ali baš NITKO, ne želi biti uspoređivan s bivšom. S razlogom je bivša, a uspoređivanje s njom nije kompliment. Ovo više govori da ju zapravo nije prebolio i da je s tobom iz potpuno krivog razloga.

6.Izgledala bi toliko bolje da imaš veće grudi
Nikakvi komentari koji su uvrede zapakirane u lijepu kutiju ne bi se trebali dogoditi. Komentiranje izgleda na način da ti sugerira da trebaš nešto promijeniti je nedopustivo. Ako si ti sretna s tim kako izgledaš, nitko drugi tu nema pravo glasa. Čak ni tvoj dečko!

7.Da me stvarno voliš….
Nikakvi ultimatumi ne bi trebali biti nešto na što ćeš nasjesti. 'Ako me voliš napravit ćeš to i to' ili 'Ako me voliš nećeš napraviti…'. Ne, jednostavno ne. Da on tebe stvarno voli ne bi ti govorio ovakve stvari.

8.Postala si nemoguća, je li ono vrijeme u mjesecu?
Pretpostaviti da si loše volje samo zato jer si u PMS-u je tipično muško razmišljanje. I da, u 8 od 10 puta će možda i biti u pravu, ali to mu ne daje pravo za ovakvim komentarima.

Cura i dečko I dečki imaju osjećaje: 10 rečenica koje žele redovito čuti od svoje cure

9.Ma ajde, možemo i bez kondoma, pazit ću
Još jedan dokaz toga da ne misli na tebe u trenucima kada bi trebao. Ako si rekla da ne želiš i da se bojiš imati seksualne odnose bez zaštite, svako njegovo nagovaranje na suprotno je pokazivanje nepoštovanja prema tebi i tvojim željama.

10.Ostavit ću te ako…
Ova vrsta ultimatuma se također ne bi trebala događati. Nije znak ljubavi nego da si u vezi s manipulatorom i toksičnom osobom. Jedini pravi odgovor na ovakvu rečenicu je 'okej, ostavi'.

veza dečko ljubav rečenice zabranjene rečenice ne reći curi

Još vijesti