Cura i dečko

Čini nam se da je dečkima nekada teško pronaći riječi kako bi nam rekli nešto lijepo ili dali neki kompliment. Ili se jednostavno ne sjete. Što je još gore. Trebali bi redovito jedno drugome reći koliko se međusobno cijenite.

Jednako kako i ti voliš kada ti dečko da kompliment, tako i on obožava kada čuje neki od tebe. Možda neće imati reakciju kao i ti i pokazati se koliko se rastopio, ali zapravo će biti oduševljen. Jer dečki obožavaju male znakove pažnje, iako to ne pokazuju. Zato se sjeti tu i tamo reći mu nešto ovako, jer na ovih 10 rečenica, svaki će dečko ostati paf.

1.Vjerujem u tebe, možeš ti to.
Koliko god netko bio samopouzdan, uvijek je lijepo čuti i ohrabrenje od osobe s kojom si u vezi. O čemu god da se radilo, daj mu do znanja ponekad da vjeruješ u njega, neka zna da si njegov najveći fan.

2.Wow, kako ti ta majica super stoji.
Komplimenti koji se odnose na izgled su uvijek dobra ideja i s njima ne možeš pogriješiti, jer svatko voli čuti da dobro izgleda.

Slika nije pronađena Komplimenti koji to zapravo i nisu - ovih 5 izbjegavaj ukoliko ne želiš nekoga povrijediti

3.Nisi kao drugi dečki.
Još jedna stvar koju će svakom dečku biti drago za čuti, a koja mu govori da je poseban u tvojim očima. Svatko se želi osjećati posebno. Sigurno ti i je poseban na ovaj način, samo se to nikada ne sjetiš da bi mu mogla i reći.

4.Bilo mi je baš zabavno danas s tobom.
I dečki su nesigurni, pogotovo kada trebaju odlučiti gdje ćete otići na dejt, koji ćete film ići gledati ili trebaju li ti se javiti za još jedan dejt. Zato mu daj ohrabrenje ovakvim komplimentom.

5.Zabavi se s prijateljima.
Svima nekada treba druženje samo s njegovom ekipom – i to je u redu. Nemoj se ljutiti kada ide negdje s frendovima ili mu zbog toga pokušavati nabijati krivnju, već budi kul i podrži ga. Ovo će ga sigurno oduševiti, jer puno cura bi se nadurilo ako ih ne pozove sa sobom.

6.Vjerujem ti.
U nekim situacijama je ova rečenica sve što će dečko htjeti čuti. Nije kompliment u tradicionalnom smislu, ali u nekoj mjeri ipak je i sigurno će mu biti drago čuti.

Zaljubljeni par Komunikacija u vezi je jako bitna! Pričajte na ova tri načina - i bit ćete skupa zauvijek

7.Možeš li mi pomoći s….?
Svaki se dečko želi osjećati macho i kao da je princ na bijelom konju koji će uskočiti i spasiti te kad treba. Neće te trebati spasiti od zle vještice kao u bajkama, ali ti može pomoći na druge načine – otvoriti bočicu, pridržati vrećice u shoppingu ili napisati zadaću.

8.Odlična ideja, može!
Još jedna od stvari koje zaboravimo ljudima oko sebe dati od znanja je kada nas oduševe nekom idejom. Pokazivanje entuzijazma na ovakve sitnice je nešto što će razveseliti drugu osobu i više nego što misliš.

9.Bila je to moja greška, sorry.
Treba znati i priznati kada pogriješiš. Svima se događa da pogriješe, ali neće svi to i priznati. U vezi je jako bitno i ispričati se kada je to potrebno. Priznati da si pogriješila. Bez ikakvih izlika, samo priznati grešku.

10.Želim…
Ono što cure nikada ne rade je da kažu kada nešto žele. Očekuju od dečka da će im čitati misli, a nitko nema tu sposobnost. Od biranja gdje ćete na piće do toga želiš li za vikend u izlazak s njegovom ekipom, umjesto da samo kažeš 'svejedno' ili 'ne znam', reci što stvarno želiš. Ovo je nešto što puno dečki želi. Samo čuti što stvarno želiš umjesto da mora pogađati zašto si sada odjednom ljuta ili zašto si se rasplakala.

veza dečko komplimenti rečenice ljubav želi čuti

Još vijesti