Slika nije pronađena

Većinom će cure više privlačiti stariji dečki, a razlog za to je vjerojatno taj što misle da su stariji dečki ozbiljniji i zreliji. Što nije baš uvijek slučaj.

To što je netko stariji ne znači automatski i da će to biti ozbiljna veza. Nekada je zapravo skroz suprotno i stariji dečki pristaju na veze s mlađim curama iz drugih razloga. Razlika u godinama može biti itekako dobra stvar ako ona nije prevelika. Čim je za razlika veća, to može donesti i više problema. Kolika je razlika u godinama taman, a koja je prevelika? Sve ovisi o tome koliko imaš godina. Kada smo mlađi, i razlika od 6 godina može biti prevelika. Što ćeš sve naučiti iz veze sa starijim dečkom? Čeka te ovih 8 lekcija.

1.Prestat ćeš se brinuti toliko oko tuđih mišljenja
Kada si s nekim tko je stariji od tebe, svi će imati mišljenje. Tvoje frendice, mama, sestra, konobarica u bircu, ljudi na ulici…u nekom ćeš trenu morati jednostavno prestati brinuti oko toga što drugi misle i fokusirati se na to da si ti sretna u svojoj vezi, bez obzira na to što drugi mislili.

2.Moraš se zauzeti za svoje stavove jer nitko drugi to neće napraviti za tebe
U vezi s nekim tko je stariji može doći i do problema da ta osoba igra na kartu da je starija i zrelija i da zbog toga odbacuje tvoje ideje ili ti govori da imaš smiješno mišljenje o nečemu. Što je jedna stvar koja nije baš ugodna. Vjerojatno ćeš na početku popuštati, ali nakon nekog vremena, morat ćeš se početi naučiti zauzeti za svoje stavove i mišljenja.

Slika nije pronađena Zašto cure toliko privlače stariji dečki? Zanimljiviji su nam zbog ovih 7 stvari

3.Ljubav nije dovoljna da veza uspije
Možeš nekoga jako voljeti i može biti među vama luda kemija, ali nekada je život taj koji će stati na put vezi. To se može lako dogoditi baš u ovakvim vezama, s nekim tko je stariji. S obzirom da ste u različitim fazama života, to u nekom trenutku može postati nerješiv problem. Nekada 'sada' nije pravo vrijeme.

4.Prošlost treba ostaviti u prošlosti
Vjerojatnije je da će on imati više ljubavnog iskustva iza sebe, ali i više djevojaka s kojima je bio. Ta informacija može curama zapeti u glavi i poljuljati samopouzdanje tu i tamo, ali zapravo za tim nema potrebe. S vremenom ćeš vidjeti da je to sve samo prošlost i da se nemaš oko čega brinuti. Jedna itekako dobra lekcija!

5.Ne moraš uvijek biti dečku na prvom mjestu – i to je u redu
Što je stariji, vjerojatnije je da ima više obaveza, što znači da neće imati toliko slobodnog vremena za viđanje i dopisivanje koliko imaš ti. To nije nešto što je problem, zapravo je to dobra stvar, što ćeš i sama vidjeti s vremenom. Nećeš morati zbog veze žrtvovati druženja s frendicama ili neke druge aktivnosti kojima voliš ispuniti slobodno vrijeme.

6.To što je stariji ne znači automatski da želi ozbiljnu vezu
Puno cura pogrešno pretpostavi da stariji dečki žele ozbiljnije i prave veze. Krenu se viđati s nekim i očekuju tako nešto, a onda dođe razočaranje kada veza ne ispadne tako. Nemoj nikada pretpostavljati da znaš što neka osoba želi. Pitaj! Pokreni razgovor o tome! Nisu dečki ti koji uvijek moraju inicirati ovakve razgovore.

Cura i dečko Mlađi ili stariji dečki? Evo koji su po novom istraživanju privlačniji curama

7.Kompromis je put do uspješne veze
Imate različite ekipe, različite načine na koje provodite slobodno vrijeme…ništa čudno. Ovo se događa i kada dejtaš osobu svojih godinu, a pogotovo kada je u pitanju netko stariji. Što je stariji, to razlike među vama dolaze više do izražaja. Zato se morate naučiti pristajati na kompromise. I ti i on. Nekada raditi nešto što inače ne radiš, ali vidiš da to tvog partnera veseli.

8.Godine ipak nisu SAMO broj
Bez obzira što svi govorili, godine nisu samo broj. Ne znače automatski da veza neće uspjeti, ali će trebati uložiti malo više truda i imati više razumijevanja. Brzo ćeš to u ovakvoj vezi naučiti.

veza ljubav stariji dečko lekcije veza sa starijim kako izgleda

Još vijesti