spoj

Kada znaš gdje je problem, lakše ćeš ga riješiti. Možeš biti super osoba, ali ako radiš ovakve stvari kada si s nekim na dejtu, to će ostaviti loš dojam i vjerojatno će vam to i biti posljednji dejt.

Spojevi s nekim tko ti se jako sviđa mogu biti itekako teški jer ti živci rade više nego ikada. Kako i ne bi kada napokon imaš spoj s tako super likom! Želiš da sve prođe najbolje moguće i onda niti ne shvatiš da si napravila hrpu greški koje su ga odbile i zbog kojih se cijeli vaš odnos raspao i prije nego što je počeo. Niti ne shvaćamo kakve greške radimo, ali ovih 10 stvari će odbiti baš svakoga. Ako ih i ti većinu radiš, spojevi s tobom nisu baš za pamćenje.

1.Otkazala si već nekoliko puta ranije

Nekada se dogodi da planovi koje si dogovorila propadnu, ali svi znamo kada razlog zvuči izmišljeno. Radije reci da nisi spremna još se vidjeti nego pristati i onda u zadnji tren otkazivati. Kada nakon nekoliko otkazivanja s tvoje strane napokon dođe do dejta, osoba će već tada biti blago suzdržana i gubiš bodove.

2.Ne gledaš u osobu kada pričate već ti pogled luta svuda okolo

Nije uvijek ugodno gledati u nekoga koga ne poznaješ, ali kada pričate, nije loše gledati u osobu ili barem tu i tamo pogledati ju u oči. Vrludanje očima svuda okolo će pokazivati da nisi zainteresirana ili da ti je dosadno. Tu i tamo ih pogledaj ako ne možeš baš cijelo vrijeme.  

3.Lažeš da bi im se više svidjela

U laži su stvarno kratke noge, pogotovo kada želiš nekoga zadiviti. Reći da voliš nešto što zapravo ne voliš ili za što nisi nikada čula će onome tko to nešto obožava biti odmah jasno da lažeš. Može ispasti simpatično, ali zašto radije ne reći istinu? Pogotovo ako su šanse da ćeš biti uhvaćena u laži jako velike.

4.Pričaš o tome kako jako želiš dečka

Stavljanje bilo kakvog pritiska na prvim dejtovima će uplašiti svakoga. Tek se upoznajete i tko zna što će od toga ispasti. Ovakve su izjave malo previše napadne. Govorit će osobi da si spremna na vezu s bilo kim samo da imaš dečka, a ne zato što ti se taj netko baš sviđa.  

5.Ponašaš se kao da ste već u vezi

Nazivaš ga nekim slatkim nadimkom, radiš planove za upoznavanje obitelji ili proslavu Valentinova. Nikako. Dok vaš odnos nije definiran i dok još samo dejtate, ovakve stvari bi trebale biti na čekanju dok i službeno ne budete zajedno.

6.Pričaš samo o sebi i ne postavljaš nikakva pitanja

Izgledat će kao da si puna sebe. Nekada zbog nervoze krenemo lupetati i pričati gluposti jer se bojimo neugodne tišine. I tako se može dogoditi da u očima drugih ispadneš zaljubljena u sebe. Neugodnu tišinu možeš zaobići i postavljanjem pitanja.

7.Tračaš

Dečki nisu toliko tračerice koliko su cure i dok je ovo dobar način da pronađeš zajednički jezik s nekom drugom curom, nije dobar način za započeti razgovor s dečkom. Vjerojatno ga to ni ne zanima i radije bi saznao nešto o tebi. Ovo samo pokazuje da si osoba kojoj se ne može vjerovati.

8.Kritiziraš mjesto gdje ste ili njega

Čak i da nisi potpuno oduševljena i nije ispao spoj kao iz tvojih snova, nije u redu kritizirati ga na bilo koji način, pogotovo ako je on bio taj koji je birao mjesto. U nekim je situacijama bolje staviti jezik za zube, a ovo je jedna od njih.

9.Spominješ kako nemaš vremena za dečka/ljubav

Što je u redu ako oboje želite neki casual odnos, ali ako želite nešto više, ovo će ga odmah odbiti jer zapravo mu govoriš da nemaš vremena za njega. U tvojoj glavi to može zvučati kao da pokazuješ da imaš puno interesa, što je dobra stvar, ali nemoj pretjerati da ne postane ova krajnost koja govori da nemaš vremena za vezu. A na dejtu ste!

10.Ima puno tišine s tvoje strane

Samo šutjeti na dejtu je još jedna velika greška za koju nekada nismo krivi u smislu da to namjerno radimo, nego nas trema ubije u pojam. Pokušaj se opustiti i ako ti je već neugodno pričati, pogledaj ranije neka potencijalna pitanja i teme koje bi mogla pitati. Nije zabavno biti na dejtu s nekime tko jedva prozbori par riječi.

Pogledajte još:

Genijalna metoda koja će ti reći kada je vrijeme da ga ostaviš – evo koliko puta smije zeznuti

Mjesta na tijelu gdje možeš poljubiti dečka i totalno ga izluditi – otkrili su nam 8 najboljih

Koliko ti često odgovara tvoja simpatija? Evo što točno znači ako ti ne odgovori 12 sati

spoj greške na dejtu Loš spoj dejtanje loš dojam

Još vijesti