Ideje za dejt

Stiže nam najromantičniji dan u godini - Valentinovo! Umjesto klasičnih večera u restoranima, donosimo ti sedam nevjerojatnih ideja za dejt, stvorene posebno za tebe i tvog dečka. Pripremi se za dozu kreativnosti, smijeha i nezaboravnih trenutaka s tvojim dečkom!

Manikure za Valentinovo Manikure za Valentinovo s kojima će ti nokti izgledati preslatko: 15 ideja koje ćeš sve htjeti na noktima


1. Rekreirajte svoj prvi spoj
Zamisli se kako hodate istim ulicama gdje ste se prvi put sreli. Odlučite zajedno proći kroz te trenutke, rekreirajući svoj prvi spoj. Smijte se starim anegdotama, prisjetite se prvih pogleda i osjećaja. Ovo će stvoriti poseban emotivni naboj i podsjetiti vas zašto ste zaljubljeni.

2. Večer kuhanja i pecite pizze u obliku srca
Odlučite se za nešto drugačije od tipične večere. Organizirajte večer kuhanja! Uživajte u zajedničkom kuhanju, smijehu i, naravno, ukusnoj hrskavoj pizzi. Ali tu nije kraj! Oblikujte tijesto u srce, stvarajući slatku i ukusnu pizzu koju ćete jesti zajedno. Ne kaže se bez veze da ljubav ide kroz želudac!

via GIPHY

3. Koncert Matije Cveka u Splitu 
Ako si spremna na avanturu, razmisli o jednodnevnom putovanju do Splita i posjeti koncert popularnog izvođača Matije Cveka. Osjećaj ritma, toplina atmosfere i zajedničko plesanje stvorit će nezaboravan doživljaj. Bit će to trenuci ispunjeni glazbom i ljubavlju, pravi poklon za tebe i tvog dečka.

4. Double date s prijateljima
Zašto ne proslaviti Valentinovo u društvu svojih najbližih prijatelja? Organizirajte double date i stvorite veselo društvo. Društvene igre, smijeh i dijeljenje trenutaka s prijateljima dodat će poseban šarm ovom danu. Ova opcija pruža priliku da se povežete i podijelite lijepe trenutke s najboljim prijateljima.

via GIPHY

5. Organizirajte večer slikanja ili modeliranja i jedno drugome nešto izradite
Izvuci umjetnika u sebi! Kupite platna, boje i kistove ili glinu i organizirajte večer umjetnosti. Inspirirajte se jedno drugim i stvorite umjetnička djela koja će čuvati vašu ljubavnu priču. Slikajte srca, cvjetne motive ili apstraktne izraze ljubavi ili izradite slatke šalice- što god odaberete, rezultat će biti unikatan podsjetnik na vašu posebnu vezu.

Zaljubljeni par Kako ćeš dečku dati do znanja što želiš za Valentinovo? Probaj neke od ovih trikova i vidi hoće li upaliti!

6. Maraton ljubavnih filmova i poklanjanje omiljenih grickalica
Udobno se smjestite s partnerom i priredite maraton ljubavnih filmova. Odaberite svoje omiljene ljubavne priče ili istražite nove, a zatim se prepustite čarima filmskog svijeta ljubavi. Pripremite udobne jastuke i dekice kako biste stvorili atmosferu opuštanja i uživanja. Kako biste doživjeli potpuni užitak, pripremite i omiljene grickalice koje ćete dijeliti tijekom filmskog maratona. To će stvoriti udobnu i intimnu atmosferu, dok će zajedničko gledanje filmova osnažiti vašu povezanost.

via GIPHY

7. Pisanje ljubavnih pisama
Vratite se klasičnom izrazu ljubavi - pisanju pisama. Sjednite zajedno, opustite se uz mirisnu svijeću i stvorite romantičnu atmosferu. Zatim, jedno drugome napišite ljubavna pisma. Izrazite svoje osjećaje, sjećanja i nade za budućnost. Ovo iskustvo omogućit će vam da istražite dubinu svojih emocija i stvorite trajne uspomene. Nakon što završite s pisanjem, razmijenite pisma i čitajte ih zajedno, dodatno ojačavajući vašu emocionalnu povezanost.

Valentinovo je prilika da pokažeš svom dečku koliko ti znači. Kroz ove kreativne ideje, stvorit ćete nezaboravne trenutke zajedno. Neka ovo Valentinovo bude posebno i ispunjeno ljubavlju!

 

 

valentinovo dejt ideje spoj romantika ljubav

Još vijesti