cura i dečko zamišljeni

Čini se da je neke probleme bolje ugurati pod tepih nego se s njima nositi ili ih pokušati riješiti jer djeluju malo i nevažno. To što ti sada djeluju malo ne znači da ih je pametno ignorirati, jer neki s vremenom narastu i onda bude prekasno za reagirati.

Kada ti nešto zasmeta na dečku, neko te njegovo ponašanje zabrine ili se zapitaš zašto je odjednom postao tako čudan, najčešće na početku veze na takve stvari odmahnemo rukom. U redu je ako se dogode samo jednom i nikad više, ali ako se ponove nekoliko puta, ne smiješ ih ignorirati. Koliko se god neki problem činio mali, s vremenom on može postati toliko velik da dovede do prekida. Ovo su neki od takvih 'malih' problema koji s vremenom narastu u velike i razore ti vezu i samopouzdanje, zato ti je najbolje ovih 13 ne ignorirati.

1.Dečko ti nikada ne daje komplimente
Ne treba se svaki dan diviti tvojoj ljepoti i inteligenciji, ali tu i tamo neki kompliment su znak ljubavi i da mu je stalo.

2.Uhvatila si ga u prijevari
Bilo da se samo dopisivao s nekom curom tebi iza leđa ili se i viđao s njom, ako je to napravio sada, ništa ga ne zaustavlja da to napravi i kasnije. Varanje nije nikada slučajno ili samo jednom, to je češće obrazac ponašanja koji se ponavlja.

3.Uhvatila si ga u laži
Već je na početku poljuljao tvoju sigurnost u toj vezi. To samo može dovesti do toga da počneš biti ljubomorna i da mu manje vjeruješ.

4.Pokušava te natjerati da radiš nešto što ne želiš – i ti pristaneš da ne bude problema
Ovo spada u toksična ponašanja i ako je već sada to počeo raditi, s vremenom će se samo pogoršati. Čak može biti znak da se radi o nasilniku.

5.Posuđuje od tebe novac koji ti ne vraća
S obzirom da vam veza nije ozbiljna, svatko ima svoje novce, oni nisu zajednički, a ovo vodi prema financijskom iskorištavanju.

6.Opija se svaku večer
Jedno je popiti si koje piće u izlasku, čak i koje piće previše, ali ako svaki dan ide na pive i 'kratke', pije doma, uvijek želi da idete piti kada se vidite…to je onda već neka lagana ovisnost ili znak da je predjetinjast.

7.Među vama nema kemije
Imate hrpu zajedničkih interesa, volite iste stvari, idete na ista mjesta, slušate istu glazbu…po svemu si pašete, ali nedostaje kemija. Bilo da on tebe ne privlači fizički ili ti njega, to je problem koji neće nestati s vremenom.

8.Nije prebolio bivšu
Ako nije završio to poglavlje, nema smisla da otvara novo s tobom. Ona će uvijek biti sjena u vašoj vezi. Tek kada ju preboli i prijeđe preko toga, uđite u vezu.

9.Stalno se svađate
Svađanje nije problem dok se ono ne događa svako malo.

10.Vrijeđa te
Svađe će se dogoditi, ali ako te dečko tada vrijeđa ili naziva pogrdnim imenima, to nije sitnica i nikako nije nešto što ćeš samo ignorirati. Ne poštuje te, a poštovanje je bitan sastojak veze.

11.Kaže da će nešto napraviti, ali nikada to ne napravi
Dogodi se svima da nešto zaborave, ali tada ga podsjeti ili pitaj što je s tim. Nemoj samo odmahnuti rukom na takve stvari. Prazna obećanja najčešće daju oni koji te žele zadržati kraj sebe, ali se ne žele potruditi ili ti stvarno dati ono što želiš.

12.Stalno se želi vidjeti
U vezi treba postojati balans između vremena koje provodite zajedno i vremena koje provodite odvojeno. Kada jedna strana sili da se non stop viđate i čujete, to može postati jako naporno ako na vrijeme ne popričate.

13.Naljuti se kada mu uputiš kritiku ili nešto pogrešno ispraviš
Ako plane na takve sitnice, kako će tek kada bude neki mrvicu veći problem.

veza ljubav problemi mali problemi dovesti do prekida problematična ponašanja na početku veze