Varanje

Ako se bojiš da će te dečko prevariti, onda moraš znati koji tip dečki najčešće vara. Iako to nije lijepo za čuti, neke od ovih su dokazala čak posebna istraživanja da varaju više od drugih.

Svaka cura u sebi ima minimalan strah od prevare. Ne varaju samo dečki, cure također znaju prevariti svojeg dečka, ali za neke od ovih tipova dečki su čak i istraživanja dokazala da imaju veću sklonost prevariti cure. Zato bi se trebala pripaziti ovih 5 tipova ako si želiš smanjiti šanse da ostaneš povrijeđena kada je u pitanju prevara.

1.Oni koji stalno vise na Instagramu
Oni dečki koji su staaalno na Instagramu, vrlo vjerojatno gledaju i druge cure. Osim toga, ako su pravi ovisnici o Instagramu, to svi dobro znaju, pa samim tim imaju i puno cura koje prate pa baš zato su oni jedni od tih koji bi te vrlo vjerojatno mogli prevariti.

2.Netko tko je već varao svoje cure
Dečko koji je jednom prevario, prevarit će opet. Upravo zato takve dečke trebaš izbjegavati jer nikada ne znaš kome točno možeš vjerovati, a pogotovo ne jednom od onih koji je u prošlosti varao svoje cure.

via GIPHY

 3.Oni koji imaju sve
Oni dečki koji imaju sve u materijalnom smislu misle da ih svaka cura želi i upravo zbog toga im odgovara ta pažnja. Baš zbog te pažnje su veće šanse da bi te mogao prevariti jer nekim curama su bitne samo materijalne stvari zbog kojih bi ga mogle zavesti. Zato se njih posebno pazi!

Selfie u ogledalu Nikada ne bi trebala biti u vezi s dečkima koji ti šalju ovakve poruke – oni ne žele ništa ozbiljno

4.Inteligentniji dečki
General Society Surveys su objavili podatke kojima dokazuju da kod inteligentnijih dečki su veće šanse da će te prevariti. To su dokazali na temelju jednog istraživanja gdje dečki koji su varali svoje cure imaju veći IQ od drugih!

via GIPHY

5.Visoki dečki
Navodno da niži dečki ne varaju toliko koliko varaju visoki. Kako piše Metro, visoki dečki češće varaju, a vjerojatnost je čak dvostruka u odnosu na dečke koji su niski!

Usamljena cura Ne možeš pronaći svoju srodnu dušu? Onda trebaš prestati raditi ovih 9 grešaka ako želiš pravu ljubav

Slika nije pronađena Pitanja koja određuju jesi li u sretnoj vezi: 13 njih na koja moraš odgovoriti s 'DA' ako je to zaista tako

 

veza prevara tipovi dečki varanje

Još vijesti