Selfie u ogledalu

Kroz dopisivanje možeš saznati koliko je zainteresiran za tebe, ali i kakve su mu namjere u vezi s tobom. Dečki koji učestalo šalju ovakve poruke, nemaju dobre namjere. Pa ako tražiš vezu, s njima ju nećeš naći.

Želiš ozbiljnu vezu? Dečka koji će se ponašati prema tebi s poštovanjem i koji neće imati samo za cilj s nekim se zabavljati i onda otići kada mu dosadi? Onda nikako ne bi trebala biti s dečkima koji šalju ovih 6 tipova poruka. S njima će sve ostati na zabavi i casual odnosu. Ako je to ono što tražiš, super, ali puno cura želi nešto više. On ti ovim porukama daje do znanja da to više s njim nećeš dobiti, a na tebi je da procijeniš je li svejedno vrijedan tvog vremena ili ćeš ga otkantati. Najbolje je preskočiti veze s dečkima koji šalju ovakve poruke jer su velike šanse da će završiti sa suzama.

1.Dečko koji svako vaše dopisivanje pretvori u razgovor o sebi
Kao da ga ne zanima ništa o tebi, zar ne? Vjerojatno zato što ga i ne zanima. Kada se dopisuješ s nekim, razgovor bi trebao šetati od njega do tebe, pitanja bi trebala dolaziti i od tebe i od njega. Kada pitanja dolaze jedino od tebe, to je problem. Pokazuje ti odmah da nije toliko zainteresiran za upoznavanje tebe.

2.Osoba koja svaki razgovor okrene na razgovor o seksu
Kao da je to jedina tema o kojoj žele pričati. Jasno ti takvim ponašanjem daje do znanja što želi od tebe. Ako želiš nekoga bolje upoznati i po mogućnosti s tom osobom imati nešto više, bitno je saznati nešto više o njima.

Dopisivanje Nemoj stisnuti 'pošalji'! 6 vrsta poruka čije ćeš slanje zažaliti

3.Odgovara s par riječi ili emojijima
Njegove poruke nikada nisu dulje od jedne rečenice i skoro ti nikada ne postavlja nikakva pitanja. Sumnjivo! Još jedan znak da mu ili nije stalo baš previše ili da mu se ne sviđaš toliko. Nemoj ovo opravdavati time da je sramežljiv ili da nema vremena. Nekada jesu te stvari u pitanju, ali ako je dopisivanje s njim uvijek ovakvo…

4.Uvijek ti se javlja s 'hej, što ima?'
Ako nema drugi način za započeti razgovor - ili mu nije dovoljno ugodno ili se ne želi potruditi. Nekada će vam razgovori biti upravo takvi, pričat ćete o ničemu satima, ali nekada oni moraju postati i malo osobniji i dublji. Ako svaki razgovor s njim, i nakon tjedana dopisivanja, izgleda kao da ste se tek jučer upoznali, nije mu stalo, a moguće i da se dopisuje s više cura istovremeno pa se boji ići s konkretnijim porukama da nešto ne pomiješa.

dopisivanje Dopisujete se i razgovor počinje umirati? Ovo su 15 poruka koje možeš poslati da se nastavi

5.Osoba koja te gnjavi da pričaš o nečemu o čemu ne želiš
Ne želiš o nečemu pričati ili mu otkriti neku stvar? To je u redu. Kada dođe vrijeme i kada postanete bliži, onda je to druga priča, ali dok se tek upoznajete, u redu je da neke stvari zadržiš za sebe. Kako će on tada reagirati, to će ti reći dosta o njegovom karakteru. Siliti nekoga da priča o nečemu o čemu ne želi nije ugodno i postane naporno. Ako je sada toliko naporan, kako će tek biti kasnije! Trebao bi poštivati tvoju odluku da ne želiš sada o tome pričati i prijeći preko toga, a ne ti stvarati pritisak.

6.Razmjenili ste 10 poruka i već se želi vidjeti
Sve u svoje vrijeme! Pogotovo ako je on netko s kim se ne poznaješ uopće ili s kim se ne poznaješ dobro. Treba ipak malo više od 10ak poruka da bi se išla vidjeti s njim. Ovakvo brzanje djeluje neiskreno i kao da mu je dosadno u životu.

dopisivanje poruke upoznavanje ljubav dečko ne želi vezu znakovi