Usamljena cura

Oni koji su upoznali svoju pravu ljubav znaju da se to vjerojatno dogodilo tada kada su najmanje očekivali. Upravo zbog toga se trebaš opustiti i izbjeći ove greške kako bi ju mogla upoznati i ti!

Nekada nesvjesno radimo neke od ovih grešaka koje nas koče u tome da pronađemo sebi pravu osobu s kojom želimo provoditi sve svoje slobodno vrijeme. Iako je definicija prave ljubavi različita za svaku osobu, ne nalaze ju svi na isti način. Ako ti još uvijek nisi pronašla svoju, onda ili nije tvoje vrijeme ili radiš neku od ovih grešaka. Ispravi ih dok možeš i pronađi svoju srodnu dušu!

1.Uvijek se praviš pred drugima da si ono što nisi
Nikada se nemoj praviti da si nešto samo zato da bi se svidjela drugima. Na taj način sigurno nećeš pronaći svoju ljubav, a i ako hoćeš, kad-tad ćeš se morati pokazati u pravom svijetlu, kakva zapravo jesi.

2.Standardi su ti ili preniski ili previsoki
Ti ili misliš da su svi za tebe prelijepi ili da si ti ta koja ne zaslužuje nekog dečka koji nije tvoj tip. Iako je u redu imati kriterije, trebala bi ih postaviti na drugačiji način i doći do neke zlatne sredine jer inače nećeš pronaći ljubav.

via GIPHY

 

3.Bojiš se upoznati nove ljude
Uvijek se držiš u krugu istih ljudi jer ne voliš upoznavati druge. Kako ćeš pronaći ljubav ako ne upoznaješ druge ljude koje do sada nisi? Možda se tvoja ljubav krije među tvojim poznanicima, ali možda je to netko koga još nisi imala prilike upoznati.

4.Ne usudiš se izraziti svoje osjećaje
Jednu stvar moraš znati – u redu je pričati o svojim osjećajima, pogotovo u ekipi gdje će te drugi zaista slušati i cijeniti to što imaš hrabrosti izraziti svoje osjećaje. Isto vrijedi i za dečke jer neke od njih odbija kada sve držiš za sebe i ne želiš izraziti što stvarno misliš ili osjećaš.

via GIPHY

 

5.Stalno imaš osjećaj da te nitko ne poštuje
Ako te je netko do sada zaista povrijedio i zbog toga misliš da te nitko ne poštuje, to je normalno. No, s vremenom bi se trebala osloboditi tog osjećaja jer na taj način nitko neće ni moći doprijeti do tebe zbog štita kojeg si postavila.

6.Ignoriraš nekog ako vidiš da je zainteresiran za tebe
Ljubav se ne pronalazi na način da ignoriraš sve oko sebe. Pogotovo one dečke koji na neki način pokazuju zainteresiranost za tebe. Svakome treba dati priliku, naravno, ako se ponaša na pristojan i lijep način jer možda se baš iznenadiš!

via GIPHY

 

7.Ne da ti se izlaziti jer si odustala od pronalaženja ljubavi
Izgubila si vjeru u ljubav i samim time ti se uopće ne da izlaziti – ni na spojeve na koje si pozvana niti u provod sa svojim prijateljima. Prava ljubav ti se dogodi onda kada je najmanje očekuješ, a to je možda baš u jednom od tih izlazaka koje odbijaš.

8.Ne prihvaćaš nekog ako imate drugačije interese
Normalno je da ne mislimo svi isto, ne osjećamo svi isto i ne volimo svi iste stvari. Da bi pronašla pravu ljubav, to ne znači da morate biti identični i voljeti iste stvari jer ljubav je šarolika. Zato daj priliku i nekome tko nema iste interese kao i ti.

via GIPHY

 

9.Ne voliš sebe
Dokle god nećeš zavoljeti sebe, nećeš ni dati priliku nekome drugome da te voli. Moraš se naoružati sa samopouzdanjem i zavoljeti se takvu kakva jesi kako bi te mogao zavoljeti i netko drugi.

ljubav veza prava ljubav srodna duša greške potraga za pravom ljubavi

Još vijesti