Slika nije pronađena

Cure općenito puno razmišljaju, ali ima situacija kada je to pretjerano razmišljanje opravdano. Jedna od tih situacija je ona kada se dopisuju s dečkom već jedno vrijeme, a on nikako da ih pozove na dejt.

Ako si ti trenutno jedna od tih cura koja stalno razmišlja zašto te tvoja simpatija s kojom se dopisuješ još uvijek nije pozvala na dejt – postoji nekoliko razloga zbog kojih dečki to rade. Većina njih ne ide u prilog curama zato jer se samo zezaju i zabavljaju na taj način, a ne razmišljaju da bi tako mogli povrijediti drugu stranu, piše Your Tango. Upravo zbog toga niti ti ne bi trebala njega prva pozvati van, pogotovo ako je neki od ovih 5 razloga u pitanju.

1.Ima nekog drugog


via GIPHY

 

O ovome ni ne moramo previše govoriti – možda ima nekog drugog i ne želi da vas netko vidi u javnosti zajedno. Ako zaista saznaš da je to u pitanju, nemaš o čemu ni razmišljati.

Djevojka bira dečka Kreativna ideja za biranje dečka – djevojka otkrila svoj način kojeg uvijek koristi na prvom spoju

2.Ne želi stvarati osjećaje niti ulaziti u vezu

via GIPHY

 

Jednostavno mu se možda ne da vezati u tom trenutku pa zbog toga ni ne želi da se vidite jer se boji da će stvoriti veće osjećaje prema tebi. Osim toga, možda ni nije uopće spreman za vezu.

3.Samo si povećava ego s vašim dopisivanjem

via GIPHY

 

Neki dečki imaju potrebu povećavati svoj ego samo dopisivanjem s nekom curom. Njemu u tom trenutku to odgovara jer si izmjenjujete slatke poruke i riječi, ali sve samo zbog toga da se on bolje osjeća pa te zato ne želi pozvati van.

4.Nema loše mišljenje o tebi, ali nisi njegov tip

via GIPHY

 

Dečko ne mora imati uvijek loše mišljenje o tebi ako te ne zove na dejt. Možda si mu draga, ali samo kao prijateljica, a ne kao tip cure za njega.

5.Želi samo flertati jer mu je to zabavno

via GIPHY

 

Ako dečko s tobom flertuje samo zato jer ga to zabavlja, onda definitivno znaš da taj odnos nema budućnost. U ovoj situaciji, ako je ovaj razlog u pitanju, je možda i bolje što te ne zove na spoj jer će te samo zavlačiti bezveze.

Par Ponašanja kojima dečkima daješ do znanja da nisi materijal za ozbiljnu vezu

Par na dejtu Cure se varaju ako misle da će na ove načine osvojiti dečka – ovih 5 se čine dobri, ali nisu ni malo

Dečki spoj dejt dopisivanje flert izlazak

Još vijesti