Spoj kod kuće

Nova godina pruža priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka s voljenom osobom, a ta čarolija nije rezervirana samo za tradicionalne novogodišnje partyje. Slavlje Nove godine kao par ima poseban čar jer omogućuje duboko emocionalno povezivanje kroz prisjećanje na sve predivne trenutke provedene zajedno tijekom godine.

Zimski dejt Dejtanje ove zime: Top 5 mjesta za tvoj romantični spoj


1. Napravite pravi i posebni dejt
Za savršenu večeru, nije nužno rezervirati stol u restoranu. Ostanite kod kuće, ali obucite se kao da se pripremate za najluksuzniju večeru ikada. Haljina i štikle ili sako i kravata stvaraju glamurozan dojam. Naručite omiljenu hranu i pretvorite stol u blagavaonici u luksuz.

2. Budite detektivi
Ako preferirate aktivnost, postavljanje tragova u stanu može biti izuzetno zabavno. Pisanje zagonetnih tragova na malim papirićima, koji vode do ponoćnog poljupca, dodatno će začiniti večer. Ova igra postaje poseban način za dijeljenje preslatkih trenutaka i uspomena.

via GIPHY

 3. Otiđite na izlet za vikend
Promjena okoline i romantični bijeg mogu se postići izletom. Iskoristite dugi vikend kako biste pobjegli iz grada i posvetili vrijeme samo jedno drugome. Bilo da je to vikendica u prirodi ili wellness centar, bit će to prilika za ponovno povezivanje bez ikakvih ometanja.

4. Provedite noć kod kuće i skuhajte svoja omiljena jela
Ukoliko vani bude hladno, ostanite udobno kod kuće. Priredite romantičnu večeru kuhanja u pidžamama ili eventualno s pregačom kako biste izbjegli flekice od kuhanja. Spremite svoja omiljena jela, zavalite se na kauč, gledajte film i dočekajte novu godinu jedno drugome u rukama.

via GIPHY

5. Podijelite svoje osobne odluke i postavite ciljeve kao par 
Razmišljanje o osobnim ciljevima važno je, ali razgovor o zajedničkim ciljevima kao par dodatno jača vezu. Planiranje budućih izleta, izražavanje želja jedno prema drugome i postavljanje ciljeva za zajedničku budućnost stvara temelj za uspješan odnos, a i uspješnu godinu.

6. Obiđite događanja u gradu
Za vrijeme dočeka u gradu se mogu posjetiti razni koncerti i predstave. Odlazak na novogodišnji koncert u centru, zajedno s toplim čajem na adventskim kućicama, stvaraju nezaboravno iskustvo koje možete dijeliti s ostatkom grada.

via GIPHY

 7. Ugostite ekipu
Ako preferirate udobnost stana, ali želite dijeliti radost s prijateljima, pozovite ih da slave s vama. Zajedno pripremite raznovrsna jela, odaberite playlistu za dobar ugođaj i zajedno uživajte u toplini doma.

8. Napravite spa centar kod kuće
Posjetite dućan s kozmetičkim proizvodima i stvorite vlastiti spa centar kod kuće. Večer posvećena njezi jedno drugoga uz maske i losione ne samo da će biti super osjećaj na koži, već će i dodatno povećati bliskost i zabavu. Pripremite se za puni smijeha jer svatko izgleda urenebesno s maskom na licu i krastavcima na očima.

via GIPHY

Sve ove ideje nude jedinstven način proslave, ali najvažnije je da ste zajedno i da uživate u trenucima provedenim zajedno. Neka Nova godina bude početak nove etape veze, ispunjene s ljubavlju, smijehom i uspomenama.

Frizure Neodlučna si oko frizure za doček Nove godine? Donosimo ti 7 predivnih frizura koje možeš napraviti i sama


 

Nova godina dejt romantika dečko

Još vijesti