Galerija Prednje pletenice Visoki polurep Mašna u kosi +4 Klasični valovi

Osim biranja savršenog outfita, jedna od velikih zadaća za doček Nove godine je i odabir savršene frizure. Ako ti je najdraži salon popunjen i ne možeš dobiti termin ili jednostavno želiš sama sebi napraviti frizuru inspiriraj se ovima u našoj galeriji.

Razlika s dugom i kratkom kosom Trik za idealnu frizuru: TikTok filter s 20 milijuna pregleda otkriva tvoju savršenu dužinu kose

Odabir frizure nije lak posao. U obzir moraš uzeti više faktora, od toga kakvo će biti vrijeme i ambijenta u kojem ćeš slaviti do kombiniranja s outfitom i oblikom lica. Donosimo ti 7 lakih frizura koje će ostati postojane i na vjetru i na kiši, čvrstoća im se neće izgubi ni nakon cijele noći plesanja, a bit će predivan dodatak i naglasit će cijeli tvoj outfit.

via GIPHY

Zapamti da za svako friziranje treba vježbe i strpljenja, a isto tako ne bi škodilo isprobavati različite varijante jer možda baš ono što ti se čini kao nešto što nikada ne bi nosila će ti stajati odlično. Bilo koji stil možeš prilagoditi svojim preferencijama, važno je da je osjećaš lijepo i ugodno… I da okineš dobre fotke na dočeku!

Crvena kosa Proizvodi za kosu koje je tijekom zime bolje koristiti što manje – ova 4 štete kosi kad je hladno

Kosa Nova godina Frizura doček

Još vijesti