Cura i dečko u vrijem Božića

Uvijek nam se čini da je puno jednostavnije kupovati poklone za cure nego poklone za dečke. Oni su puno kompliciraniji i kao da nema toliko izbora za njih. Ako se i ti mučiš sa smišljanjem božićnog poklona za dečka, evo pomoći.

Lijepo je imati dečka u ovo doba godine jer imaš nekoga s kim možeš obilaziti Advent, grijati se pod dekicom i imati slatke romantične trenutke. Ona problematičnija strana toga je da moraš pronaći poklon koji ćeš mu pokloniti za Božić. Parfem, novčanik ili čarape su neke stvari koje većina uvijek kupi kada nema druge ideje – i nisu to loši pokloni, ali ako si ih već sve ispucala, nemoj se ponavljati. Pomažemo ti osmisliti poklon za dečka s obzirom na to koliko ste dugo zajedno! Za svaku duljinu veze imamo po nekoliko ideja i nadamo se da ćemo ti pomoći i skinuti jednu brigu s dnevnog reda.

Advent u Zagrebu Otvoren je Advent u Zagrebu: Grad su prekrile lampice i dekoracije! Pogledaj kako izgleda – sviđa li ti se?

Samo se viđate, još niste službeno zajedno

Iako još niste službeno zajedno, sviđate se jedno drugome i imaš osjećaj da iako nije veza, bilo bi lijepo nešto mu kupiti za Božić. Slažemo se, to je mala gesta koja ga može osvojiti. S obzirom da još niste službeno zajedno, nemoj pretjerivati s poklonom. Dovoljna je mala sitnica koja će mu pokazati da si ga se sjetila. Nikako nemoj kupovati nikakve romantične poklone. Neke od ideja mogu biti: božićna šalica napunjena s njegovim omiljenim slatkišem, rukavice, par slatko zapakiranih kolačića koje si ti napravila ili njegovo omiljeno pivo.

 

Tek ste prohodali i za Božić će vam biti mjesec dana

Za veze koje su friške, koje su tek počele i kojima će u vrijeme Božića biti par tjedana ili mjesec dana, nema potrebe za pretjerivanjem. Možeš posuditi neku od ideja koje smo spomenuli i ranije, ali pošto ste ipak službeno zajedno, budi i malo romantična. Možeš mu pokloniti neku božićnu plišanu igračkicu da ga podsjeća na tebe, narukvicu (neku jeftiniju, nikakvo zlato ili srebro) ili božićne šlape s nekim fora motivom.

 

 

U vezi ste od ljeta, tj. nekoliko mjeseci

Kada je vaša veza ipak malo dulja, to je plus za tebe jer ga i bolje poznaješ, znaš što voli i što radi u slobodno vrijeme pa će ti biti i lakše odabrati poklon. S obzirom da je ovo vaš prvi Božić zajedno, možeš se razbacati s nekim općenitim stvarima poput maskice za mobitel, termos boce za kavu ili vodu, šalice ili okvira za sliku s vašom slikom s Adventa na koji ste otišli prije Božića.

 

 

U vezi ste pola godina

Kada je vaša veza već prošla svoje početne faze, već ste jedno drugom i rekli „volim te“, upoznali prijatelje jedno od drugog…jasno je da to više nije neka usputna veza, već ste stvarno zagrijani jedno za drugog. Neki od poklona koje možeš uzeti u obzir za dečka su: njegov omiljeni parfem, knjiga, božićna majica ili ulaznice za neki koncert ili nešto što želi vidjeti/posjetiti.

 

 

U vezi ste godinu dana

Bilo da vam je ovo prvi Božić ili ste već prvi zajednički Božić imali prošle godine, to nije znak da zato sada trebaš potrošiti više novaca. Samo trebaš razmišljati malo izvan okvira i ne ponavljati se svake godine s poklonom. A što mu kupiti? Neke od ideja mogu biti puzzle, igrica koju si želi, kutija koju ćeš ukrasiti i napuniti njegovim svim mogućim omiljenim slatkišima, britvica za brijanje ili pakiranje od nekoliko fensi čajeva, vruće čokolade (ili bilo kojeg drugog piće koje najradije pije).

 


U vezi ste više od par godina

Kada je vaša veza starija od par godina, više nije problem to što ga ne poznaš dobro pa ne znaš što mu kupiti nego taj da si mu do sada već kupila sve neke glavne stvari koje su ti padale na pamet. I sada si bez ideje. Prije nego ti glava eksplodira od razmišljanja evo par ideja koje bi te mogle spasiti: romantično božićno putovanje – ne mora biti daleko, već u neki grad u Hrvatskoj (Varaždin, Samobor, Zagreb, Karlovac…), kalendar za sljedeću godinu s tvojim (ili vašim) fotkama, kućni ljubimac kojeg si već dugo želi (provjeri prije može li ga stvarno imati), nekoliko božićnih srećki ili slušalice.

 

 

Koji god poklon kupovala dečku, imaj na umu da nije bitno kolika mu je cijena, već da dolazi iz srca.

što kupiti dečku za božić Božićni Pokloni ideje veza poklon za dečka ljubav

Još vijesti