Slika nije pronađena

Neka mala gesta koju napraviš drugoj osobi može značiti itekako puno. Ovo su najbolji dokazi. Dečki su podijelili trenutke iz svog života kada su ih cure romantičnim gestama toliko osvojile da te trenutke pamte i danas.

Cure obožavaju kada ih dečki iznenade romantičnim gestama, ali koliko se puta one same sjete napraviti isto? Misliš da dečko neće cijeniti ako napraviš nešto romantično za njega jer se čini da u njima nema ni r od romantike, ali zapravo, i oni vole kada im na neki slatki način pokažeš koliko ti je stalo. Dečki su na društvenim mrežama podijelili romantične geste koje su napravile njihove cure, a koje su ih toliko osvojile da ih pamte i dan danas, piše Brightside. Ono što će ti se svidjeti je da su sve geste jako jednostavne i ti vrlo lako možeš nešto slično napraviti za svog dečka.

1.Baci mu se u zagrljaj
Tako jednostavno, da. Jedan je dečko otkrio da ga je potpuno oduševila scena iz filma 'Die Hard' gdje se djevojka trčeći baci u ruke dečku. Otkad je to vidio želio je nekoga tko će biti toliko uzbuđen kada ga vidi da mu se tako baci u naručje. I pronašao je. Ta ga je gesta očarala.

2.Napravi mu narukvicu od tratinčica
Narukvica od tratinčica nije muškasti dodatak, ali ako ste negdje u parkiću i pokraj vas je livada puna tratinčica, ovo je mali detalj koji mu možeš napraviti. Osjećat će se voljeno i pokazat ćeš mu da ti se sviđa s ovako malom gestom. Nikada ne znaš, možda ti za 10 godina prizna da još uvijek čuva tu narukvicu.

3.Zapamti vaš prvi dejt
Osvojit će ga i ako mu nakon nekog vremena daš do znanja da si zapamtila vaš prvi dejt ili mjesto gdje ste se upoznali, ako se sjećaš detalja i kako se to sve dogodilo. Čak i niti ne mora biti u pitanju prvi dejt, samo mu pokaži da ga slušaš i da pamtiš detalje.

4.Kupi mu cvijeće
Buket cvijeća ne mora biti samo za cure. Okej, možda mu nemoj kupiti cvijeće kada je s prijateljima, ali ako ideš do njega, ovo može biti mali znak pažnje. Recimo suncokreti mogu biti skroz super cvijeće za pokloniti ga dečku.

Slika nije pronađena Dečki curama uvijek mogu pokloniti cvijeće, a što u istom rangu mogu cure pokloniti dečkima?

5.Iznenadni posjet
Kada je neki poseban dan, iznenadi dečka tako da očistiš raspored od svih drugih obaveza i iznenadiš ga posjetom. Ovo će pogotovo imati efekta ako ne živite jako blizu. Pogotovo ako mu je primjerice rođendan ili neki drugi bitan dan.

6.Brini za njega kada je bolestan
Pogotovo ako nije nešto zarazno i nemaš brige da će prijeći na tebe. Skuhaj mu čaj, ostani se s njim družiti, zabavlja ga da mu vrijeme brže prođe, kako god možeš pomoći.

7.Ispeci mu muffine
Ili nešto drugo slatko što voli. Ovakve stvari nije uopće toliko teško napraviti koliko se čini, ali je nešto što on sigurno neće očekivati, a ugodno će ga iznenaditi.

8.Zauzmi se za njega/stani na njegovu stranu
Ako se pronađete u nekoj situaciji gdje se s nekim zakačio, netko ga zeza ili je s nekim u svađi, stani na njegovu stranu. Čak iako misliš da je u krivu.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Slatka gesta kojom ćeš curu ili dečka oboriti s nogu s obzirom na njihov znak zodijaka

veza ljubav romantične geste osvojiti dečka što vole dečki slatke geste iznenadi dečka

Još vijesti