par na dejtu

Dečki nekada vole zavlačiti cure pa ih na kraju ostaviti. No, po nekim stvarima možeš prepoznati sviđaš li mu se ili ne, jer da mu se zaista sviđaš, on definitivno ne bi radio ove stvari!

Istina je da cure nekada pretjerano analiziraju svaki pokret dečka koji im se sviđa, ali u ovakvim situacijama je to i više nego korisno. Upravo zbog tog analiziranja možeš shvatiti sviđaš li se tom dečku ili ne jer ipak dečki nikada neće raditi neke od ovih stvari ako mu se ti u tom trenutku zaista sviđaš.

1.Neće smišljati planove
On u takvim situacijama nikada nije taj koji smišlja planove. Ako ćeš ti nešto predložiti, onda će pristati, a ako nećeš, neće niti on već će se vjerojatno dogovoriti s nekim drugim.

2.Pričat će ti o drugim djevojkama
Na početku veze je normalno da spominjete prošlost i bivše s kojima ste bili jer je i to jedan način upoznavanja. No, konstantno spominjanje drugih djevojaka ili usporedbe s nekim bivšima je veliko ne!

via GIPHY

 

3.Želi imati odnose s tobom, ali ne želi pričati o njima
Kada želi imati seksualne odnose s tobom, ali ne želi uopće pričati o njima, znači da se uopće nije s tobom povezao na nekoj emocionalnoj razini već da je u pitanju samo tjelesni užitak s njegove strane.

Tužni par Oprostiti prijevaru ili ne? Otkrivamo je li istina da 'Onaj tko jednom prevari, i drugi put će'

Single djevojka Znakovi koji pokazuju da si predugo bez dečka – i da ti pod hitno treba jedan

4.Nikada neće učiniti da se s njim osjećaš ugodno
U takvim situacijama kada se dečko uopće ne trudi niti ne sjeti napraviti nešto zbog čega bi se ti mogla osjećati ugodno, nemaš puno za razmišljati jer mu se defintivno ne sviđaš.

via GIPHY

 

5.Nikada se neće javiti prvi
Dečki su poznati po tome da se baš i ne javljaju prvi. No, kada im se netko zaista svidi onda se odmah javljaju, a ako ne, znači da osjećaja nema.

 

Cura i dečko I dečki imaju osjećaje: 10 rečenica koje žele redovito čuti od svoje cure

dečko veza Odnosi sviđanje stvari zaljubljenost odbojnost