Slika nije pronađena

'Moderna obitelj', komedija čije nove epizode možemo pratiti i na našim malim ekranima, osvojila je svijet. No, sada nam stižu šokantne vijesti o mladoj glumici iz serije.

Radi se o Ariel Winter koja u seriji igra Alex Dunphy. Naime, losangeleski sudac je donio hitni nalog da se četrnaestogodišnja glumica makne iz vlastite obitelji jer ju majka emocionalno i fizički zlostavlja.

Izvor sa suda je javio: 'Nakon saslušanja sudac je odredio da se tinejdžerica i njezina starija sestra daju na privremeno skrbništvo i maknu iz doma gdje ih majka, Crystal Workman fizički i emocionalno maltretira.'

Šamarala kćeri i nije im dala jesti!

Također, glumičina je majka dobila nalog prema kojem ne smije prići bliže od sto metara svojim kćerima. Prema nekim saznanjima, svoje je kćeri šamarala i udarala te im nije dala jesti. Na optužbe je rekla: 'Sve je laž! Imam pisma potvrde liječnika i stilista da moje kćeri nikada nisu bile maltretirane!'

Inače, sud je već jednom donio slični nalog za Arielinu stariju sestru Shanelle prije petnaestak godina te nije jasno kako je djevojka opet bila kod majke.

Podsjetimo se, Ariel u seriji 'Moderna obitelj' igra Alex, najnačitaniju i najinteligentniju od troje braće i sestara u obitelji Dunphy. Za svoju je ulogu već nekoliko puta osvajala i nagrade.

Moderna obitelj Ariel Winter

Još vijesti