Slika nije pronađena

Sarah Hyland klonit će se društvenih mreža neko vrijeme zato što je primila bezbroj kritika na račun toga što je objavila GoFundMe akciju za prikupljanje novca za obitelj svog bratića.

Naime, njezin 14-godišnji bratić, Trevor Canaday, poginuo je u tragičnoj automobilskoj nesreći, a stradao je i njezin ujak Bryan koji je trenutačno u bolnici. Na njihov automobil je naletio pijani vozač koji je u međuvremenu osuđen zbog vožnje u pijanom stanju, bijega s mjesta nesreće i nanošenja tjelesnih ozljeda koje su rezultirale usmrćivanjem druge osobe.


via GIPHY


Glumica iz serije Moderna obitelj neće biti aktivna na društvenim mrežama neko izvjesno vrijeme nakon što su brojni fanovi popljuvali crowdfunding kampanju koju je Hyland podijelila na svojim društvenim mrežama, a radi se o prikupljanju novca za njezinu obitelj. Naime, istaknuli su činjenicu da je glumica veoma bogata, a traži donacije – radi se o debelom bankovnom računu od čak 58 milijuna dolara. Usprkos bogatstvu, Hyland je donirala tisuću dolara.

Na Twitteru su brojni ljudi ostavljali komentare:





Iz tog razloga nije ni čudno što je naišla na brojne negativne komentare s obzirom na to da nikome nije jasno zašto ona ne može samostalno pokriti te troškove i pomoći vlastitoj obitelji. GoFundMe stranica postavljena je kako bi se prikupilo 40 tisuća dolara, a cilj je postignut te su dosad prikupili 42.531 dolara. Ariel Winter, kolegica Hyland iz serije Moderna obitelj, donirala je 2.500 dolara kako bi pomogla, što je više nego što je Hyland donirala. Zaista je zbunila i šokirala svoje fanove te dala materijala hejterima i trolovima za bombardiranje na društvenim mrežama.

A Sarah je odgovarala hejterima prije nego što se odlučila maknuti s društvenih mreža...





Foto: Giphy/Instagram

M.S.K.


Pogledajte još:

Zvijezda 'Moderne obitelji' na crveni tepih dovela prezgodnog sina – pripremite maramice, ali ne za suze [FOTO]

KVIZ: Koja si heroina iz Netflixovog filma ili serije?

Tinejdžericu iz 'Moderne obitelji' maltretira majka

Moderna obitelj gofundme Sarah Hyland Ariel Winter Nesreća kampanja donacije bratić ujak društvene mreže twitter

Još vijesti