Slika nije pronađena

Uvijek ćemo ju pamtiti kao malu Lily i zato je pomalo bio šok kada su njenu videi počeli iskakati na TikToku u kojima izgleda puno odraslije nego što pamtimo. U seriji 'Moderna obitelj' je glumila djevojčicu Lily, a danas je već tinejdžerica.

Kada smo tek pogledali video, mislili smo da ima sigurno oko 18 godina, ali glumica koja je utjelovila Lily u 'Modernoj obitelji' danas ima tek 14, a izgleda dosta starije. U nekom su trenu sigurno svi pogledali barem koju epizodu ovog sitcoma, a Lily je bila prava slatkica. Aubrey Anderson-Emmons više nema 7 godina, a nitko to nije očekivao. Kada je na TikToku objavila video, on je postao viralan baš iz tog razloga – nitko nije mogao vjerovati koliko se u par godina promijenila i izgleda odraslije.

@aubreyandersonemmons

How y’all doin lmao ##aubreyandersonemmons ##fy ##fyp ##MACscaraface ##fypシ ##aubrey ##foryoupage

heaven julia michaels - favsoundds

Ima preko 600k pratitelja, a najčešće objavljuje videe na kojima lip synca ili radi izazove s prijateljima. Hrpa ljudi u komentarima piše kako se sada osjeća staro, i moramo se složiti s njima.

@aubreyandersonemmons

Sjxijxjsjjwuxudjajajj ##fyp ##cute ##foryoupage ##foryou ##aubreyandersonemmons

original sound - Heyyyy

Pa ipak, kada skine šminku, odmah izgleda i puno mlađe, što je još samo jedan dokaz koliko malo makeup-a može napraviti veliku razliku!

Pogledajte još:

Billie Eilish ima novog dečka – bio je prozvan zbog neprimjerenih objava na društvenim mrežama

Eminemova kćer je već odrasla žena – na Instagramu je objavila fotku s dečkom

Selena Gomez suptilno spomenula vezu s Justinom u videu? I fanovi u komentarima tako misle

lily aubrey anderson-emmons Moderna obitelj prije vs. sada

Još vijesti