Slika nije pronađena

Sofia Vergara, poznatija kao Gloria Delgado-Pritchett (mama Mannyja i žena Jaya u megapopularnoj seriji 'Moderna obitelj') često je nazivana jednom od najljepših žena svijeta, a ljepotu je očito prenijela i na sina koji se prije dva dana pojavio s njom na crvenom tepihu, u sklopu promocije druge sezone serije 'Guilty Party'.

Riječ je o napetoj teen seriji koja se prikazuje na YouTubeu koja se pokazala uspješnom u prvoj sezoni, a spada u žanr misterije. U njoj prezgodan Manolo Gonzalez Vergara igra jednu od glavnih uloga.


Manolo je krenuo maminim stopama prije nekoliko godina, ali ovo mu je prva veća uloga. Praktično, mogli bismo reći da je on na crveni tepih poveo mamu, no mama ga je dovela do toga...


26-godišnji novopečeni glumac mamio je uzdahe od kad se pojavio u buntovničkom izdanju. Crne hlače, bijela majica i smeđa kožna jakna u kombinaciji s fancy tenkama je puni pogodak. Mama Sofia je bila dosljedna sebi u glamuroznoj crnoj haljini, čipkastom grudnjaku koji je blago provirio ispod haljine i bez štiklama.


Sofia ponos nije mogla sakriti... Sina je fotkala iz svih kuteva i bodrila uz supruga Joea Manganiella, cool očuha Manola.


Rodila je Manola s dvadeset godina, u braku s Joeom Gonzalesom, svojom srednjoškolskom ljubavi. Rastali su se 1993. godine, nakon čega se ona, s Manolom, preselila iz Kolumbije u SAD. Sada je najplaćenija TV glumica i to već šest godina zaredom, sa zaradom od oko 40 milijuna dolara godišnje.

I mama tihe patnje brojnih cura... Prije nego dobro pogledate Manola, pripremite maramice da ne zaslinite ekran (jer mi jesmo).


Foto: YouTube/Getty Images/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Doslovno je VATRENI – zaljubili smo se u mlađeg brata Šime Vrsaljka, a nakon što vidite fotke i vi ćete se!

Idu direktno u polufinale – jesu li prezgodni košarkaši zaslužili zlatni gumb? ANKETA

[ANKETA] Koji glumac iz serije zaslužuje titulu najzgodnijeg?

sofia vengera Manolo Gonzalez Vergara crveni tepih Moderna obitelj

Još vijesti