Slika nije pronađena

Serije 'Momci s Madisona' i 'Moderna obitelj' osvojile se Emmyje kao najbolje serije u protekloj godini i tako iza sebe ostavile 'Glee', 'Dextera', 'Igru prijestolja' i druge popularne TV naslove.

U nedjelju su u Los Angelesu dodijeljene 63. po redu nagrade Emmy. Serija 'Momci s Madisona' dobila je Emmyja u kategoriji dramskih serija, a ovo joj je četvrti trijumf za redom. U istoj su kategoriji bile norminirane i serije 'Igra prijestolja' čija se druga sezona trenutno snima u Dubrovniku te 'Dexter'.

Serija 'Moderna obitelj' odnijela je pobjedu u kategoriji najboljih humorstičnih serija i to već drugu godinu za redom. Iza sebe je ostavila popularne serije kao što su 'Glee', 'Teorija velikog praska' i 'U uredu'.

Najboljom glavnom glumicom u dramskoj seriji proglašena je Julianna Margulies ('Dobra žena'), a glumcem Kyle Chandler ('Friday Night Lights'). Iste nagrade u kategoriji humorističnih serija dobili su Melissa McCarthy ('Mike&Molly') i Jim Parsons ('Teorija velikog praska'), kojem je to druga nagrada za redom.

Najboljim televizijskim filmom ili miniserijom proglašena je britanska 'Downtown Abbey', a najboljom glumicom u toj kategoriji Kate Winslet za ulogu u 'Mildred Pierce'. Najbolji glumac u istoj kategoriji je Barry Pepper za 'The Kennedys'.

Momci s Madisona Moderna obitelj emmy

Još vijesti