Slika nije pronađena

Nova uzbuđenja očekuju nas ovaj tjedan u hit seriji Sila. Sukob Borana i Berzana nakon kraćeg zatišja opet se rasplamsava. Evo što nas očekuje ovaj tjedan...

Epizoda 75, utorak 23. travnja

Berzan, koji je odustao od sukoba i rekao da će započeti novi i drukčiji život, rastrgan je između osjećaja i logike. Ni sam ne zna hoće li održati riječ koju je dao Boranu.

Borana i njegovu obitelj, koji su se u velikoj žurbi vratili u Mardin nakon što su čuli što se dogodilo Firuz-agi, čekaju nove tajne, iznenađenja i neočekivani događaji.

Epizoda 76, srijeda 24. travnja

Berzanov iznenadni povratak u Mardin izludi Borana. Njegov stari prijatelj nije održao svoju riječ. K tomu, pištolj kojim je pucano u Firuz-agu isti je kao i Berzanov. Neočekivani razvoj situacije dovede do novog sukoba između Borana i Berzana. Taj će sukob jednom zauvijek riješiti njihove razmirice.

Epizoda 77, četvrtak 25. travnja

Na Boranu je da završi spletku koju je Berzan započeo, ali ne i završio. To mu neće biti teško učiniti s obzirom na to da misli da je upravo Berzan pucao u njegova oca. Pomahnitali Boran uperi pištolj i kaže: ´Tvoja će spletka danas završiti´.

Provjeri još: Serija Sila - sadržaj i epizode

Turske serije sapunice sadržaj

Još vijesti