Slika nije pronađena

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.

Engin Akyurek, poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' te turska Audrey Hepburn - Melisa Sozen u ulogama svojih karijera!

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

SADRŽAJ I EPIZODE:


24.ep - 9. srpnja

Gospodin Aslan nađe se pred sudom, optužen da je ubio brata. Na sudu mu pozli. Kada gospođa Durije to čuje, srce joj se stisne i pokuša upozoriti Narin. Nakon Harunove smrti počinju ogovaranja o Narin. Mustafa oštro reagira na ono što se govori iza Narininih leđa i upozori je. Ipak, Narin mu kaže da se može brinuti sama za sebe i da ga ne treba. Mustafa je pak, kao i uvijek, ne pušta na miru. Asije o svemu tome nema pojma i očekuje ju ružno iznenađenje. Narin se suočava s teškoćama života udovice. Serdaru kaže da je ostavi na miru i da nestane iz njezina života, te ga odluči držati podalje od sebe. Kad Aslanovi gosti zastupnici stignu u hotel i zatraže da Bahar izađe na pozornicu, u konaku nastane gužva. Bahar ne pristaje na toliko poniženje, pa se odupire na sve moguće načine. Mustafa se, bez Asijina znanja, i dalje pokušava rastati od nje. Kad sazna za Narinino putovanje u Izmir, poludi i iskali se na njoj. Serdar i dalje ne može doći k sebi nakon Narininih riječi. Ne može vjerovati što se događa. Kako bi pobjegao i udaljio se od nje, odlazi u Pariz, no nije svjestan da ga Narin slijedi kamo god krenuo. Kad to shvati, promijeni plan i odlazi za Narin u Izmir. Kad ga vidi, Narin se šokira. Serdar više neće šutjeti.

25.ep - 10. srpnja

Serdar i dalje ne može doći k sebi nakon Narininih riječi, i dalje ne može vjerovati što se događa. Kako bi pobjegao i udaljio se od nje, odlazi u Pariz, no nije svjestan da ga Narin slijedi kamo god krenuo. Kad to shvati, promijeni plan i odlazi za Narin u Izmir. Narin se šokira kad vidi Serdara. Serdar više neće šutjeti. Kad napokon jedno drugome priznaju svoju ljubav, Narin i Serdar pronađu sreću. Serdar i Narin su napokon zajedno i uživaju u ljubavi daleko od sviju. Par je napokon priznao svoju ljubav jedno drugome i sretni su. No ta sreća neće trajati dugo. Kad se crni oblaci navuku nad njih, Narin se pobuni.

Kad g. Aslan otputuje iz grada, Asije krene u akciju. Bahar ne da mira i zaključa je u sobu. Bahar pak nema mira i provede svoj plan u djelo. Jašar čuje da će se Mustafa rastati od Asije i u nevjerici pita brata za to. Mustafa skriva iznenađenje i uvjeri Jašara da rastave neće biti. Kad majka Hatun sazna da je Serdar otišao u Izmir i nakon toga pozove Narin na red, jako se uzruja. Narinin pravednički bijes uznemiri sve ukućane. Činjenica da Narin ima pravo sve opet natjera na razmišljanje, a ponajviše majku Hatun.

Asije vidi poruku koju je Bahar poslala Mustafi i bijesno odlazi k njoj. U zraku odjekne pucanj.

26.ep - 11. srpnja

Mustafa poludi kad u gradu vidi Serdara i Narin pa ih proganja pištoljem. Crni oblaci koji su se nadvili nad obitelj Bulut postali su još gušći. Bahar završi u bolnici, a Asije koja ju je ranila u zatvoru. G. Aslan ne može podnijeti Baharino ranjavanje pa doživi moždani udar. Serdar čini sve kako bi se približio Narin, no Narin se suzdržava pred okolinom i Mustafom. Mustafa uništava fotografije koje je snimila Bahar. Svi pokušavaju shvatiti zašto je Asije to učinila. To zna samo Mustafa koji se rješava svih dokaza, kao i same Bahar. Mustafa se zarekao da njegovo dijete neće ostati bez majke i da će izvući Asije iz zatvora. Mustafa i Jašar misle da je njihov dom razoren zbog svih tih događaja i da to može ispraviti samo njihova majka Durije. Majci kažu da dođe u konak. Durije ne može im odoljeti pa se vraća u konak ponovno okupiti obitelj. No Aslanu ne može oprostiti. Kad Mustafa u gradu vidi Serdara i Narin, poludi i počne ih proganjati pištoljem. Narin govori Serdaru da moraju odustati od veze i da neće moći pobjeći od Mustafe, no Serdar je ne sluša. On se više ne boji ni smrti. Mustafa upadne u Indžin konak i, u trenutku kad želi ubiti Serdara koji govori da će Narin biti njegova žena, doživi epileptični napad, pa svi odahnu. Unatoč svemu što se dogodilo, Serdar ne prekrši Hipokratovu zakletvu i, kao i uvijek, spasi Mustafu. Gđa Indži je šokirana i duboko nesretna zbog svega što je čula i vidjela. Samo trenutak straha za sinov život bio je dovoljan da je dovede do toga da Narin izbaci iz kuće.

27.ep - 12. srpnja

Na konak je Mustafa opet udario svoj pečat. Zbog tužbe koju podigne Indži cijela je obitelj opet shrvana. Durije sazna da Mustafa neće moći biti oslobođen ako ga zatvore pod tim okolnostima, pa pokušava nagovoriti sina da se ispriča, no uzalud. Narin se buni protiv sviju. Ne želi dovoditi Serdara u opasnost, pa odlučuje prekinuti s njim. Kad Mustafa sazna za Narininu i Serdarovu vezu, oboje ih pokuša ubiti, Narin još jedanput povjeruje da će ta veza ugroziti živote sviju i ostavi Serdara. Serdar to ne želi prihvatiti, no Narin je odlučna. Oboje jako pate zbog ljubavi. Nakon što majka Hatun razgovara s Narin, Narin ne može izdržati i odlazi k Serdaru. Par zaključi da se ne mogu rastati i odluči se na brzo vjenčanje. Kad obitelj Bulut sazna za vjenčanje, sve upozore da se to treba dogoditi i da Mustafa do vjenčanja ne smije saznati. No kad Muku izleti, Mustafa sazna što se događa i utone u tišinu. Narin i Serdar sretni su kao nikad prije. Njihova se sreća povećava iz dana u dan. U trenu kad se svi zapitaju koliko će ta Narinina i Serdarova sreća koja izaziva zavist potrajati, Mustafina zastrašujuća tišina završi događajem koji će sve šokirati.

Tekst/foto: NovaTV

>> Da sam oblak - Pogledaj sadržaj još nekoliko epizoda

Turske serije sapunice sadržaj Ezel