Slika nije pronađena

Nova turska akvizicija RTL Televizije je dramska serija Ne brini za mene (orig. Benim Icin Uzulme) koja prati priču o dvjema tragičnim ljubavima - jednoj zabranjenoj od strane tradicije i drugoj koja će razoriti živote dvojici najboljih prijatelja.

Sinan (Caglar Ertugrul) je izgubio oca dok je još bio dijete. Tijekom nevremena na otvorenom moru, samo su se on i očev prijatelj Sahin (Unal Silver) spasili od smrti. Zbog osjećaja grižnje savjesti što nije uspio spasiti i oca, Sinan odlazi iz sela. Tamo se nije vraćao sve do završetka fakulteta i odslužene vojske.

Sada već bogatog Sahina razveseli Sinanov povratak u rodni kraj, a kao zahvalu što mu je spasio život, Sahin zaposli Sinana na visokoj poziciji u svojoj tvrtci. Za Sinana se povratak kući učini savršenim, sve dok ne upozna Sahinovu drugu suprugu, prekrasnu Bahar (Oyku Celik). Oboje će doživjeti ljubav na prvi pogled te će pokušati učiniti sve kako bi je zadržali, unatoč zabrani tradicionalnih društvenih normi. Svaki slobodni trenutak provodit će zajedno, a ubrzo će se upustiti u strastvenu i vrlo opasnu vezu. Iako će tajiti svoju ljubav, netrpeljivost njihovih obitelji pojačat će nov problem - Baharin brat Harun (Eren Hacısalihoglu) i Sinanov brat Nijazi (Tansel Ongel) zaljubit će se istu djevojku, Buke (Fulya Zenginer), koja je u njihovo selo došla kao ispomoć u berbi čajevca.

U želji da naudi Nijaziju, koji silno želi zaprositi Buke, njezin problematični bratić Serhat slučajno će ubiti Sinanovog i Nijazovog mlađeg brata. Zabranjena veza udane žene, mržnja među nekoć vrlo bliskim obiteljima i ljubav Turčina i kurdske djevojke mogli bi junake ove priče dovesti do tragičnog završetka.

SADRŽAJ I EPIZODE:


Ponedjeljak 06.01., Epizoda 5.

Buke i Nijazi se zajedno sa svojim obiteljima vraćaju u grad na obali Crnog mora. S obzirom da nisu nikome rekli za tragediju koja ih je snašla, njihovi prijatelji pripremili su im veseli doček, uvjereni da se Buke i Nijazi vraćaju kući zaručeni ili oženjeni. No ubrzo ih dočeka šokantno otkriće o Ahmetovoj smrti!

Utorak 07.01., Epizoda 6.

Cijeli se gradić u žalosti oprašta od preminulog mladića... Iako je tragedija posvadila njihove obitelji, Buke i Nijazi odluče se vjenčati u tajnosti, sa svega nekoliko svjedoka! U međuvremenu, Sinan počinje gajiti simpatije prema Sahinovoj supruzi Bahar, a on se, pak, svidi Sahinovoj kćerki Irmak.

Srijeda 08.01., Epizoda 7.

Upravo kada su Nijazi i Burka izrekli sudbonosno da, u ured matičara upadne Nijazijeva obitelj! Od silnog šoka Nijazijeva majka Nermin iznenada izgubi svijest pa je obitelj pod hitno odvede u bolnicu. Na svu sreću, majka preživi, no i dalje se ljuti na sina zbog vjenčanja s kurdskom djevojkom čiji je brat ubio njezinog mlađeg sina.

Četvrtak 09.01., Epizoda 8.

I dok Buke tuguje zbog još jedne tragedije koju je, ne svojom voljom, uzrokovala Nijazijevoj obitelji, Harun iščekuje njezin povratak kući – želi znati hoće li se njegova tajna simpatija vratiti kao Nijazijeva supruga ili kao obična beračica čajevca. Istovremeno, Sahina pred ulazom u njegovo poslovno carstvo dočekaju ljuti radnici.

Provjeri još...

Dila serija - Sadržaj, epozode i glumci

serije Turske sapunice sadržaj

Još vijesti