Slika nije pronađena

Riječ je o serijalu Jeana Marc Valléea koji se sastoji od osam epizoda, a temelji se na istoimenom romanu Gillian Flynn. Radnja prati novinarku Camille Preaker koja se vraća u svoj rodni grad izvještavati o ubojstvima dvaju cura. Dok ona pokušava posložiti slagalicu, poistovjećuje se s mladim žrtvama i sukobljava sa svojom mamom Adorom, da bi se vratila samodestruktivnim navikama. Njezinu obitelj pobliže upoznajemo i otkrivamo tajne...


U glavnim ulogama su Amy Adams, Eliza Scanlen, Sophia Lillis, Patricia Clarkson, Madison Davenport, Chris Messina, Taylor John Smith itd. Režiser je Vallée, koji je režirao i 'Male laži', a The Guardian piše da su 'Oštri predmeti' čak i bolji od njegove popularne uspješnice. Žanrovski spada u kriminalistički serijal, ali ima i elemenata horora i trilera, kao i misterija.


'Bavi se stvarnim psihološkim problemima, prirodom zla i ravnodušnošću zajednice', napisala je Zrinka Pavlić za tportal. I još jedna stvar je zanimljiva – ovdje nasilje dolazi od žena i usmjereno je protiv žena! Zar to nije dovoljno intrigantno da biste ju počeli pratiti?


Na HBO kanalu i na HBO GO-u je dostupna od 9. srpnja u 20 sati. I spada u najiščekivanije serije godine...

Foto: HBO/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

Serije koje se gledaju s curkama – priče koje će vas oduševiti

Riverdale se vraća – ovo je sve što trebaš znati o trećoj sezoni omiljene serije

Hoće li serija '13 razloga' biti ukinuta? Zbog jedne brutalne scene gledatelji napadaju Netflix

tv serija sharp objects HBO oštri predmeti Big Little Lies