gledanje filma

Streaming platforme su postale jedan od glavnih načina kako se danas gledaju filmovi i serije. Svaka od njih ima drugačiju ponudu i drugačije sadržaje, a iako nisu sve bile odmah dostupne kod nas, sada malo po malo dolaze.

U Hrvatskoj je od danas dostupan HBO Max, streaming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamijenio dosadašnju HBO GO platformu, javili su iz HBO-a. Ovo će biti itekako velika konkurencija najpopularnijoj streaming platformi, Netflixu, koji je najavio podizanje cijena, a i čiji je sadržaj sve manje zadovoljavajući za gledatelje jer su ostali bez nekih hit serija, poput 'Prijatelja'.A ono što je svima najbitnije – cijena? HBO Max će koštati 6,99 eura mjesečno, a imaju i popuste za one koji ga uzmu na godinu dana ili do kraja ožujka. Druga bitna stvar koja će pomoći odlučiti koji streaming servis gledati i koji je najbolja opcija za tebe je - sadržaj. Što to ima HBO Max zbog čega je posebniji od drugih? Donosimo ti popis top 10 serija koje se ovdje mogu gledati:
1.Euforija
2.Prijatelji
3.Tračerica
4.Vampirski dnevnici
5.Igra prijestolja
6.Selena + chef
7.Mentalist
8.Nasljeđe
9.Seks i grad
10.Normalni ljudiOvo su samo neki od naslova, koji su najpoznatiji i koje svi vole gledati iznova i iznova. Hoće li to biti dovoljno da privuku gledatelje? Koji je streaming servis tebi trenutno najdraži?

Pogledajte još:

U Hrvatsku dolazi nova platforma za gledanje filmova – hoćeš li zbog nje otkazati Netflix?

Top 10 najgledanijih filmova sada u Hrvatskoj: Prvi na listi je je drag Hrvatima iz posebnog razloga

Filmovi koji izlaze ove godine, a koje ne smiješ propustiti: 10 njih koje ćeš sigurno htjeti gledati

HBO hbo max streaming servisi

Još vijesti