Slika nije pronađena
Iako je i nama apsolutni favorit među TV serijama u 2017. godini '13 razloga', postoji još serija koje obožavamo, a jedne od tih su definitivno 'Riverdale' i 'Stranger Things', a te dvije ćemo imati priliku gledati u bližoj budućnosti.

Podsjetimo, 'Stranger Things' je osvojila MTV nagradu za najbolju seriju godine i Millie Bobby Brown za najbolju glumicu u TV seriji, a radnja je smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća. To doba je vjerno prikazano uz dozu horora i znanstvene fantastike, prikazujući živote stanovnika malog grada čiju svakodnevicu uznemiri nestanak djeteta, nakon čega počinju djelovati nadnaravne silne i tajna vladina organizacija.Druga sezona bit će još mračnija, strašnija i prikazivat će još veću apokalipsu. Sastojat će se od devet epizoda, a premijeru ćemo gledati nešto ranije od očekivanog – 27. listopada na Netlixu.

'Riverdale' je druga najpopularnija serija, odmah nakon Netflixove '13 razloga' – već smo vas jednom pokušali nagovoriti da ju gledate iz barem šest razloga. Drugu sezonu očekujemo 11. listopada na CW mreži, a do tada možemo zajedno uživati u fotkama koje nam objavljuje filmska ekipa sa seta.

Druga sezona sastojat će se od 22 epizode, a radnja se nastavlja gdje je stala prva – pojavit će se neki novi likovi, a Mary se vraća.
Foto: Facebook/The CW/Netflix/Twitter

M.Z. Pročitajte još:

Serije koje moraš gledati sljedeće godine

Nova serija s perspektivom: 'Riverdale' po gledanosti slijedi nakon '13 razloga'

Pikanterije o drugoj sezoni '13 razloga' - Hannah se pojavljuje u skroz drugoj ulozi

listopad 13 razloga TV serije Netflix Millie Bobby Brown Stranger Things riverdale

Još vijesti