Slika nije pronađena

Kao što se može očekivati kad se radi o popularnim Netflix serijama, moćne sile čuvaju tajne o novim epizodama serije pod ključem i daju nam samo najmanje detalje o tome što možemo očekivati u trećoj sezoni.

Sve što još niste znali o novoj, trećoj sezoni serije Stranger Things odlučili smo napisati za vas na jednome mjestu. Za početak, otkrit ćemo vam najvažniju vijest! Netflix je objavio imena epizoda koja su nažalost tu samo kako bi nas još više zbunila, umjesto da otkriju puno sočnih detalja. Izgleda kako ćemo ipak morati još malo biti u neznanju. Naslovi epizoda su sljedeći: 'Suzie, Do You Copy?', 'The Mall Rats', 'The Case of the Missing Lifeguard', 'The Sauna Test', 'The Source', 'The Birthday', 'The Bite', 'The Battle of Starcourt'.


Neke od misli koje nam se motaju glavom su 'Tko je Suzie?', 'Hoće li veliki dio treće sezone biti smješten u trgovačkom centru?', 'Hoće li sezona završiti intenzivnom borbom u istom tom centru?'...  Vrlo vjerojatno hoće s obzirom na naslov finalne epizode. Još nismo sigurni ni kad u 2019. godini će izaći nove epizode, ali pretpostavljamo da ih možemo očekivati na ljeto s obzirom da se svi promo materijali serije okreću oko ljeta 1985. godine. Isto tako, sukreator serije Ross Duffer rekao je kako nas očekuje krvava, ali i najzabavnija sezona do sad. 

Hoće li treća sezona biti ujedno i zadnja sezona Stranger Things serije?
Upravo je završilo snimanje treće sezone, a bez obzira što još nemamo nikakve informacije o četvrtoj sezoni, neki fanovi misle kako ćemo se možda morati oprostiti od Eleven i njezinih prijatelja. Kad je snimanje treće sezone završavalo, na Instagramu su to postignuće proslavili mnogi iz glumačke postave, a neki su pomislili da su im pozdravi malo trajniji od onog klasičnog: 'Vidimo se iduću sezonu'.

Millie Bobby Brown je objavila
sljedeću fotografiju zbog koje možemo zaključiti kako je snimanje gotovo jer je u caption napisala 'That's a wrap':


Moglo bi se reći da nam suze od Millie ukazuju na trajniji oproštaj od serije, zar ne? Najavila je da će plakati cijeli dan snimanja posljednje epizode, a u Instagram Storyju je potvrdila da se to i dogodilo.


Finn Wolfhard također je objavio post u kojem je napisao: 'Posljednji dan s Randy Newmanom'.Za sad ne postoji nikakva vijest o četvrtoj sezoni Stranger Things bez obzira što su braća Duffer, kreatori serije, najavili barem četiri ili pet sezona. Moguće je kako su glumci samo tužni što će se odvojiti na nekoliko mjeseci... Hmm... Nadamo se da će se vratiti u još barem jednoj sezoni.

Foto: Instagram/IIMDB

M.S.K.

Pogledajte još:

Izašao je trailer za drugu sezonu najspooky serije – jeste li spremni za klecanje koljenja?

Horor koji će vas izbiti iz cipela – hakiranje, krađa identiteta, specijalni efekti, ima sve!

Noah Centineo je zaljubljen u Selenu Gomez? Priznao je da ju rado poveo na dejt

Netflix Stranger Things Millie Bobby Brown Finn Wolfhard treća sezona nova sezona

Još vijesti