Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown i Jacob Jake Bongovi su u vezi već tri godine, a sada su odlučili da je vrijeme da svoju vezu podignu na sljedeći level. Fanovi su sretni zbog njih, ali ima i onih koji misle da to nije uopće bilo pametno.

Sin poznatog pjevača Jon Bon Jovija je osvojio srce mlade glumice! Već su tri godine u vezi, a kako im je veza bez ikakvih drama, mnogi niti ne znaju da su zajedno i to toliko dugo. Čini se da problema nema ni na vidiku jer su se upravo zaručili! Millie se pohvalila sa slatkom zajedničkom fotkom na Instagramu i indirektno pokazala prsten. Svi uvijek kažu da kada znaš da je netko pravi za tebe, jednostavno ćeš to znati i osjetiti.

Taylor Swift i Joe Alwyn Prekid koji je mnogima teško pao: Zašto su prekinuli Taylor Swift i Joe Alwyn? Navodno je ovo razlog

Izgleda da su oni to znali jer mnogi imaju svašta za reći na temu njihovih zaruka. Jedan dio fanova je presretan zbog njih, a drugi dio…pa baš i ne. Drugi su dio fanova realisti koji jednu stvar vide kao glavni problem, a to su njihove, pogotovo njezine, godine.

 

 

Millie ima svega 19 godina, a njen zaručnik 20. Mnogi misle da je to puno prerano za napraviti jedan tako ozbiljan i veliki korak u životu te da ih sigurno čeka razvod braka. Iako su u vezi već tri godine, po mišljenju nekih, i dalje su djeca. Nisu još dobro niti izašli iz teen godina, a već idu na tako ozbiljan korak.

 

 

 

 

Kako mnogi ističu, nisu niti imali vremena odrasti i to što su zajedno tri godine ne znači da se trebaju već zaručiti. S 19 godina još ipak nismo dovoljno odrasli i još je ispred nas dosta godina ludosti i traganja za vlastitim identitetom i upoznavanjem samog sebe. Tko s 19 već zna što točno želi u životu i dovoljno je odrastao? Jako malo ljudi!

 

 

S obzirom da život zvijezda izgleda ipak malo drugačije nego naši životi, Millie je možda ipak već uspjela odrasti dovoljno da bude spremna za zaruke i brak. Čak i da nije, zašto bi to ikoga bilo briga.

 

 

Fanovima bi trebalo biti jedino stalo da je sretna, a ostale – ne bi niti trebalo biti briga.

Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown je upisala faks: Evo što studira jedna od najpopularnijih mladih glumica

Millie Bobby Brown Stranger Things glumica s kim je u vezi zaručila se za koga reakcije ljudi negativne reakcije

Još vijesti