0

Od trenutka kada je izašla prva sezona serije 'Riverdale' sada već davne 2017. godine, hrpa se ljudi navukla na nju. S vremenom je postala jedna od najpopularnijih teen serija. Kroz vrijeme, glumci su otkrili neke šokantne i zanimljive situacije iza scene, pogledaj u nastavku koje.

Što se događa iza scene dok se snimaju neke od naših najdražih serija? Glumci iz 'Riverdalea' su već puno puta pokazali da su jednako dobri prijatelji iza scene kako su i u seriji, ali koje su neke od tajni ili prekul i šokantnih informacija o seriji i glumcima koje rijetko tko zna? Donosimo ti ih čak 13 i damo se kladiti da ovo niste znali o svojoj omiljenoj seriji i njenim glumcima! Pogledaj ih sve u nastavku...

Foto: Imdb/ Twitter printscreen/ Instagram printscreen

M.T.

1.Cole Sprouse je došao na audiciju za jedan drugi lik, a ne Jugheada

Colea smo prvotno trebali gledati kao Archija! Možeš li ga zamisliti u toj ulozi? Kada je došao na audiciju, Cole je trebao biti Archie, ali slučajno je na audiciji počeo čitati krivi tekst, onaj koji je Jugheadov i shvatio da mu se Jug više sviđa. Slična je situacija bila i s Madelaine (Cheryl Blossom), koja je na audiciju došla za ulogu Betty Cooper, ali kada su ju režiseri vidjeli, rekli su da izgleda baš onako kako su zamišljali Cheryl i tako je ta uloga ipak pripala njoj.

riverdaleserijatajnesnimanjeiza sceneserijazanimljivosti

36.200
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!