Slika nije pronađena

Jedan od najpopularnijih španjolskih filmova za mlade, 'Tri metra iznad neba', vraća se na ekrane – i to u obliku serije. Jedva čekamo pogledati cijelu prvu sezonu u komadu!

Ako ste fan romantičnih filmova, vjerujemo kako ste barem jednom pogledali film 'Tri metra iznad neba'; taj je španjolski film postao toliko popularan i citiran da je ubrzo dobio dva nova nastavka, a htjeli smo ih i više. Netflix nam donosi dobre vijesti, nakon 10 godina čuli su naše želje i odlučili su snimiti i seriju sličnu filmu. U nastavku saznaj sve informacije koje za sada znamo o ovoj seriji.

Za one koji nisu upoznati s pričom, 'Tri metra iznad neba' izvorno je bio roman talijanskog autora Federica Moccie. Roman je prvi puta objavljen 1992., a tek je 2010. godine ekraniziran u Španjolskoj. U filmu 'Tri metra iznad neba' upoznajemo Babi i Hachea. Babi je marljiva i mirna djevojka iz više srednje klase, a Hache je buntovnik s motorom koji se vječito izlaže opasnosti, ali ima i nježnu stranu. Unatoč svojim razlikama, započinju ljubavnu romansu i zajedno prelaze razne prepreke kako bi njihova ljubav opstala.
Netflix je poslušao želje publike koja je željno iščekivala seriju s istom tematikom te je krenuo u produkciju, a nedavno je izašao i trailer, koji možete pogledati ovdje:


Serija će biti dostupna na španjolskom Netflixu za samo par dana, 29. travnja, ali nije poznato hoće li se istog datuma pojaviti i kod nas. Nadamo se da hoće, jer se čini idealnom za proljetni binge watching.

M.B.

Foto: IMDB/Instagram/Youtube

Pogledajte još:

Netflix kao vidovnjak: U novom trendu koji se širi internetom predviđa ljudima budućnost - isprobali smo i mi

Drama, ljubav i opasnost: Odbrojavaju se zadnji dani do dolaska nove teen serije koja će te osvojiti

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

serija novo Netflix španjolska serija tri metra iznad neba

Još vijesti