Slika nije pronađena

Ako ste potreseni nakon gledanja posljednje epizode 'Riverdalea', niste jedini. Posljednja minuta epizode ostavio je internet bez teksta jer mrtvozornik je otkrio mrtvo tijelo koje izgleda kao Jugheadovo mrtvo tijelo.

Još od finala treće sezone, obožavatelji pokušavaju shvatiti što će se dogoditi Jugheadu ove sezone. Naravno, mnogi su mislili da ju neće preživjeti, dok su drugi teoretizirali da je možda počinitelj zločina, a ne žrtva. No, sada se čini prilično očitim da je Jugheadova sudbina tmurna, pa što se događa? Ubiju li oni Juga?


Prva pomisao koja vam padne na pamet je, naravno, napušta li Cole Riverdale? Prema svom IMDb-u, on nema drugih projekata na kojima radi pa, iako bi mogao napustiti show, čini se da razlog tome ne bi bio drugi projekt.


Na Redditu je razgovor o ovoj temi uzavreo. Izbačeno je nekoliko teorija koje bi mogle objasniti ono što ste vidjeli. Jedan korisnik sugerirao je da se Dylan Sprouse, Coleov brat blizanac, možda pridružuje showu, pa je to bio on na mrtvozornikovom stolu, a ne Jug. Druga teorija je da se Jughead opet samo drogirao, tako da izgleda kao da je bez svijesti iako nije. Također, postoji teorija da je cijela stvar prank i da Jug glumi mrtvog kako bi zeznuo učenike iz Stonewalla u želji da im se osveti za to što su ga zakopali živog.


Iskreno, to se čini kao nešto što bi Jug učinio. Nažalost, morat ćete pričekati još koji dan da otkrijete koja je Jugheadova sudbinu.

Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Teorija fanova da je 'Riverdale' samo u Jugheadovoj glavi zapravo ima smisla! Otkrij zašto...

KVIZ: Koliko stvarno dobro poznaješ seriju Riverdale?

Sin princa Harryja i Meghan dijeli ime s likom iz Riverdalea – fanovi se dobro zezaju na njihov račun

mrtav teorija reddit riverdale jughead

Još vijesti