Slika nije pronađena

Ako ste već odgledali sve što vam se svidjelo na Netflixu tijekom ljeta, vrijeme je da započnete s izradom svoje jesenske watchliste, a 'The Politician' definitivno mora biti na njoj!

Morate se uključiti u svu tu dramu, ali i njihov šaljiv humor poboljšat će vam raspoloženje na kraju dugog dana. Serija prati dečka koji želi biti predsjednik Sjedinjenih Država od svoje 6. godine, a sada je odlučan u tome da napravit sve što je potrebno kako bi to i napravio. Evo svega što trebate znati o seriji 'The Politician'.


O čemu se radi u seriji?

Serija prati bogatog učenika po imenu Payton Hobart dok on radi sve što je potrebno za dobivanje moći. Payton ima niz ciljeva koje mora postići, a oni uključuju to da bude izabran za predsjednika učeničkog vijeća u srednjoj školi Saint Sebastian i osiguravanje mjesta na Harvardu. Međutim, to neće biti lako. Payton se također mora nositi sa svojim bezobzirnim kolegama iz razreda i vlastitim moralnim vrijednostima.Tko sve glumi?

Paytona glumi dobitnik nagrade Tony, Ben Platt. Mogli bi prepoznati Bena po ulozi Benjija u filmovima Pitch Perfect. Također, Gwyneth Paltrow glumi će Benovu majku (koja ga je posvojila), dok Zoey Deutch i Lucy Boynton glume njegove kolege iz razreda. Postoji i glasina da bi se Bette Midler mogla pojaviti u seriji.


Netflix je kao datum premijere serije odredio 27. rujna. Prva sezona sastojat će se od osam sati dugih epizoda.

Foto: IMDb/ YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Danas je taj dan! Izašla je nova sezona hit teen serije '13 razloga' – isplati li se pogledati?

Koje su HBO-ove serije najgledanije u regiji? Najpopularnija u svijetu kod nas jedva da je došla u top 10

Dolazi nova serija koja je spinoff Riverdalea! Zove se 'Katy Keene' i vrijeme je da saznaš sve o njoj

serija mračni humor teen crni humor Netflix zabava the politician

Još vijesti