Slika nije pronađena
Donosimo vam sve informacije o seriji koja je na premijerno prikazana na Netflixu prije samo par dana, a već svi bruje o njoj.

Teen serija primamljivog naziva 'Never have I ever' novi je hit na Netflixu, a u nastavku iznosimo sve o radnji, likovima i ostalim informacijama koje će ti dati odgovor na pitanje zašto je ova serija u tako kratkom vremenu postala popularna među mladima diljem svijeta.

Radnja serije odvija se oko mlade djevojke indijskog podrijetla Devi koja se pokušava nositi sa smrću svoga oca istovremeno se suočavajući s tipičnim teen problemima. Nakon traumatičnog razdoblja, Devi je odlučila napraviti preokret u svom životu i poboljšati svoj društveni status u novoj školskoj godini, a u tome joj pomažu njene dvije najbolje prijateljice Eleanor i Fabiola. U Devinom životu ne nedostaje drame; ima tradicionalnu i strogu majku, želi zavesti najpopularnijeg dečka u školi, a penjanje na društvenoj ljestvici nije toliko jednostavno kakvim se čini. Serija se bavi problemima s kojima se svaki srednjoškolac može poistovjetiti, a uz kaos, humor, romansu, seks i pregršt drame – zabava je zagarantirana.


Kreativni um iza serije je poznata glumica indijskog podrijetla Mindy Kaling, a radnja serije je dobrim dijelom inspirirana događajima iz djetinjstva ove slavne komičarke koju smo mogli vidjeti u seriji 'The Mindy project' i filmovima poput 'Oceanovih 8' i 'Samo seks'. Prva sezona ove teen serije ima deset epizoda koje traju u prosjeku pola sata. Serija je stoga idealna za binge watching, a mi ju jedva čekamo pogledati u jednom dahu tijekom nadolazećeg produženog vikenda. Službeni trailer serije 'Never have I ever' možete pogledati iznad.

Foto: IMDB/ Instagram/ Youtube


M.B.

Pogledajte još:

Stiže nova romantična teen serija: 'Tri metra iznad neba' je priča o romansi između dvije totalne suprotnosti

Realnost vs. serije: Šest stvari koje se u krimi serijama i filmovima uvijek prikazuju skroz pogrešno

Drama, ljubav i opasnost: Odbrojavaju se zadnji dani do dolaska nove teen serije koja će te osvojiti

serija teen Netflix never have i ever

Još vijesti