3

Samo zato što su prestale izlaziti ili što su starije, ne znači i da su lošije. Ima toliko dobrih serija za mlade koje su izlazile prije 10 ili 20 godina, a koje možeš i danas gledati, bez da ti brzo postanu dosadne, jer iako stare, nisu staromodne.


Ovo su one serije čije ćeš sezone i epizode gutati. Iako imaju hrpetinu epizoda, odgledat ćeš ih toliko brzo da na kraju nećeš vjerovati da si već došla do kraja. Iako su sve ovo teen serije, jednako koliko su za mlade, toliko su i za one malo starije, što samo pokazuje koliko su dobre. Jedini problem sa starijim serijama je da ih nije uvijek lako za pronaći gdje se mogu gledati, ali uvijek se iskopa neki način. A koje su to serije koje su bile obožavane prije 20 godina, a jednako će biti dobre i dan danas? Pogledaj ih sve u nastavku.

Gilmore Girls


Foto: Imdb / Screenshot

Jedna serija koja je počela izlaziti baš 2000. i trajala sljedećih 7 godina su popularne Gilmorice. Prije nego smo ju pogledali, uvijek nam se činila kao dosadna i bezvezna, ali nakon par epizoda, mišljenje se promijenilo, jer ovo je sve samo ne dosadna i bezvezna serija. Odnos ove mame i njene kćeri je totalno zabavan i drugačiji, a serija ni u jednom trenu ne postaje blah.

serije90e godine2000eteen serijeserije za mladetinejdžerske serije

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!