Galerija Never Have I Ever - 2 Never Have I Ever - 4 Never Have I Ever +4 Never Have I Ever - 3

Nikada kraj filma ili serije neće biti svima po volji. Vjerojatno mnogima nije ni kraj serije „Never Have I Ever“ ono što su htjeli. Sve ovisi o tome jesi li bila „Tim Ben“ ili „Tim Paxton“.

Na Netflix je došla posljednja sezona serije „Never Have I Ever“, a mnogi su ju pogledali u jednom dahu. Redatelji nisu razočarali niti s ovom posljednjom sezonom. Mnogima je žao što je već došao kraj, ali ima smisla da završi i serija kada glavni likovi završe srednju školu. Na društvenim su mrežama oni koji su ju pogledali do kraja već i komentirali sam kraj i rekli koliko su oduševljeni jer im je završila baš odlično. Sada je pak glumac Sendhil Ramamurthy, koji glumi tatu od Devi, otkrio da je postojao još jedan, alternativni, završetak. Navodno je bio i snimljen već, ali redatelji su se odlučili za ovaj koji smo ipak dobili. Sendhil je i napisao kakav bi bio taj drugi završetak i sada nam je jako žao što ga nismo dobili jer je još bolji od ovog postojećeg.

Objava

Otkrio ga je na svom Instagramu, ali ga je u međuvremenu obrisao, jer izgleda da ga ipak nije smio otkriti. U tom završetku Ben i Devi nastave sa svojim životima i postanu uspješni odvjetnici. Izgube kontakt i ne vide se dugo vremena dok se u jednom trenutku ne nađu na sudu gdje predstavljaju suprotstavljene strane. Ben se okrene i kaže samo „Hej Devi“, ona se nasmije – i tu bi serija završila.

 

 

U Instagram objavi je u komentaru rekao da je upao u nevolju jer je otkrio ovaj alternativni završetak, ali se i našalio da nema veze jer sada tako i tako ne može dobiti otkaz pošto su serija i snimanja gotovi.

never have i ever Netflix serija Završetak drugačiji završetak mogli dobiti ali nismo glumac otkrio kako je trebala završiti mogla završiti

Još vijesti