Slika nije pronađena

U zadnje vrijeme ovaj servis oduševljava najavama filmova i serija, a sada je vrijeme za još jednu seriju. Zove se 'The Society', saznaj o čemu se radi, kada dolazi i tko će u njoj glumiti.

Nova serija koja će te osvojiti i na koju ćeš se navući u tren oka dolazi za tjedan i pol na Netflix. Prva će sezona imati 10 epizoda, a pratit će grupicu tinejdžera koji će se odjednom naći u svijetu u kojem nema odraslih ljudi. Čini se kao preludo živjeti u takvom svijetu, barem dok ne dođe prvi problem. Netflix obećava da će serija biti neizvjesna i zanimljiva.

Sve će epizode biti dostupne na Netflixu od 10. svibnja, a svaka od 10 epizoda trajat će oko sat vremena.


Sada je izašao i službeni Netflixov trailer koji pruža malo bolji uvid u to što nas očekuje. Radi se o tinejdžerskoj drami koja će biti negdje na pola puta između serija 'Riverdale' i 'The 100'.

Radnja serije prati grupicu tinejdžera koji se misteriozno transportiraju u kopiju grada u kojem žive – razlika je samo u tome što su sada sami, nema ni traga njihovim roditeljima ili bilo kojoj drugoj odrasloj osobi. Dok pokušavaju shvatiti što im se dogodilo i kako se vratiti kući imaju još jedan problem s kojim se moraju izboriti – moraju napraviti neki red i uspostaviti saveze ako žele preživjeti. Svatko će htjeti preuzeti kontrolu i situacija brzo postaje opasna.


Uloge u seriji su većinom dobili noviji glumci koji nemaju iza sebe neke uloge po kojima bi ih znali, ali ima i nekoliko malo poznatijih lica. Tako će se tu naći Kristine Froseth, glumica koju ste gledali u filma 'Sierra Burgess Is a Loser', a od novih imena koja su u glavnim ulogama gledat ćete glumice Kathryn Newton, Rachel Keller te Gideon Adlon.

Foto: Imdb/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Netflix ne staje! Izašao je trailer za tinejdžersku romantičnu komediju s KJ Apaom u glavnoj ulozi

Netflixova romantična komedija u kojoj glumi Noah Centineo je dobila i prvi trailer! Fanovi su oduševljeni!

Najstrašnija horor serija se vraća na Netflix i donosi skroz novu priču!

serija drama novo teen Netflix tinejdžerska serija the society

Još vijesti