Slika nije pronađena

U gradiću Riverdale svake se nove sezone događaju sve čudnije, misterioznije i opasnije stvari, a iznimka neće sigurno biti ni najavljena 4. sezona.

Iako smo na negdje sredini treće sezone, stiže super vijest za sve fanove serije Riverdale - kraj serijala nije još u bliskoj budućnosti! Najavljeno je da ćemo još 100% jednu sezonu moći uživati u avanturama svima nam znane ekipice iz ovog gradića. Što i nije tako iznenađujuće! Riverdale se snima po stripu 'Archie Comics' koji postoji još od 1946. godine, a nova izdanje izlaze još uvijek, što je samo znak da ako serija bude i dalje jednako uspješna, čeka nas još puno sezona i misterija.

Tko zna koja će sva pitanja ostati neodgovorena u ovoj sezoni, ali i kakve se sve avanture tek spremaju za glavnu četvorku.

via GIPHY

Dok nas epizoda za epizodom cijelo vrijeme drži u neizvjesnosti i nikada ne možemo ni pretpostaviti što će se dalje dogoditi, neke se druge stvari o nadolazećoj 4. sezoni ipak znaju.

Najbitnija informacije je datum kada počinje, a iako nije točno određen zna se da će to biti u listopadu 2019. godine.

Nova sezona bit će ujedno i zadnja godina u srednjoj školi za glavne likove, a o kojim će sve misterijama morati razmišljati dok se pripremaju za završne ispite i razmišljaju o upisu fakulteta, još nitko ne zna.

Nekoliko je stvari ipak prilično sigurno, a to je da nas očekuje još jedna glazbena epizoda u novoj sezoni, misteriozno ubojstvo, ali i romantični zapleti.

via GIPHY

Da li ćemo i u 4. sezoni gledati jednake glavne likove ovisi o tome kakva ih još sudbina očekuje do kraja treće sezone. No i više je nego vjerojatno da će Jughead, Archie, Betty i Veronica sasvim sigurno biti i dalje s nama.

Foto: Imdb Riverdale/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Riverdale se vraća – ovo je sve što trebaš znati o trećoj sezoni omiljene serije

Producenti Riverdalea donose novu hit teen seriju – moraš 'You' početi pratiti

Modne lekcije Veronice iz Riverdalea - savršeni savjeti za cure koje žele izgledati starije

serija nova sezona Netflix riverdale