Slika nije pronađena

Uskoro na Netflix stiže nova sezona popularne znanstveno-fantastične serije Black Mirror, a sada je izašao i trailer. Fanovi Miley Cyrus posebno će biti sretni.

Serija Black Mirror posebna je po mnogo čemu, a pogotovo je oduševila kada je u prošloj sezoni imala jednu epizodu u kojoj su gledatelji sami mogli birati tijek radnje. Na oduševljenje svih fanova serije, potvrđeno je da uskoro dolazi nova sezona, a Netflix je objavio i trailer.

Nadolazeća peta sezona sastojat će se od 3 epizode. Po prvom uvidu u epizode koje daje trailer može se naslutiti da će tematika ostati fokusirana na slične stvari kao i do sada – na odnos između ljudi i tehnologije, ljubav, sigurnost, seks, obitelj i posao. Jedna od epizoda bit će posebno zanimljiva jer će se baviti životom influencera. Pa ipak, što će se točno događati u epizodama, za sada se ne zna, a trailer ne otkriva previše.


U novoj sezoni u glumačkoj će se postavi pronaći i neka dobro poznata lica, kao što su primjerice pjevačica Miley Cyrus, glumac iz Avengersa Anthony Mackie te Yahya Abdul-Mateen II iz Aquamana.

Nova sezona na Netflix dolazi 5. lipnja.

Foto: Youtube/ Youtube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

[WOW] Prvi put ikad! Gledatelji sami mogu birati tijek radnje najdraže serije

Na Netflix dolazi nova napeta serija! Tinejdžeri se probude u svijetu gdje nema odraslih... i kreću problemi

Joeova prošlost mogla bi se vratiti po osvetu! Saznajte sve novosti o drugoj sezoni najjezivije serije ikad

trailer serija nova sezona Netflix black mirror

Još vijesti