Slika nije pronađena

Chilling Adventures of Sabrina se ponovno vraća na Netflix kako bi vas očarala svojim magičnim trenucima i inspirirala na traženje savršenog crvenog kaputića.

Ako ste već bingeali svih deset epizoda prve sezone i jedva išekujete drugu sezonu, ne morate se brinuti jer ju nećete morati predugo iščekivati. Netflix je izvorno ugovorio 20 epizoda serije što znači da ćete definitivno imati još jednu priliku sliniti nad Harveyjem Kinkleom i Ambroseom Spellmanom.Već je izašao totalno spooky trailer za drugu sezonu serije i bit ćete opsjednuti, vjerujte nam. Pojavit će se i nova lica u Greendaleu. Prema Entertainment Weeklyju, Alexis Denisof i Jedidiah Goodacre pridružit će se glumačkoj ekipi kao stalni likovi u novoj sezoni. Alexis će glumiti Adama Mastresa, dečka Mary Wardwell, a Netflix ga je opisao kao zgodnog i šarmantnog. Jedidiah će se pridružiti u ulozi Doriana Grayja, slatkog vlasnika noćnog kluba Dorian's Gray Room. Njegov lik je jako dobar u čuvanju tajni, pogotovo vlastitih.


Isto tako, možete očekivati božićni specijal. Stvari će se posebno zahuktati tijekom blagdana u Greendaleu, a epizoda izlazi na Badnjak. Kiernan Shipka, koja utjelovljuje samu Sabrinu, otkrila je kako se za gledatelje sprema puno iznenađenja u božićnom specijalu, tako da ga nikako nemojte propustiti.


Sabrina se definitivno mijenja i raste, to je očito, a druga sezona će se poprilično razlikovati od prve. Sabrina nije jedina koja će biti drugačija, cijela sezona se kreće u malo drukčijem smjeru, bit će puno više različitih likova i bit će obrađeno puno više različitih strana priče. Seventeen navodi da u idućoj sezoni možemo očekivati i cijelu epizodu posvećenu jednoj od najpoznatijih mačaka na svijetu, Salem.

Premijerno emitiranje druge sezone počinje 5. travnja, a do tada se moramo zadovoljiti trailerom... koji obećava ludu zabavu!

Tko, osim nas, još jedva čeka nastavak Sabrininih avantura?

Foto: Imdb/Giphy/Instagram/Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

OMG Noah Centineo u potpuno novoj ulozi – mogli biste se uplašiti!

Horor koji će vas izbiti iz cipela – hakiranje, krađa identiteta, specijalni efekti, ima sve!

WOW Najgledaniji Netflixov film dobiva nastavak! Jeste li spremni za još malo Noaha Centinea?

sabrina the chilling adventures of sabrina vještica Druga sezona serija Netflix zanimljivost

Još vijesti