bridgerton

Imamo dobre i loše vijesti za fanove serije 'Bridgerton'! Prva, dobra vijest, je da nova sezona samo što nije tu. Izlazi na Netflixu za par dana, točnije 25. ožujka. Loša je vijest da se ne vraćaju neki likovi koje smo zavoljeli u prvoj sezoni.

Svi se sjećamo manije koja je krenula odmah čim je 'Bridgerton' došao na Netflix. Trebao je valjda jedan dan da se svi navuku na ovu seriju i odgledaju ju u jednom dahu. Neki se pitaju je li razlog tome to što je serija stvarno dobra ili je postala popularna jer je došla usred pandemije korone kada smo svi bili zatočeni u kućama i nismo imali ništa pametnije za raditi nego gledati filmove i serije? Saznat ćemo kada izađe druga sezona! Hoće li biti jednako popularna kao i prva ili će joj gledanost past. Druga sezona stiže 25. ožujka, ali ono što će za fanove biti mali šok je da se već u drugoj sezoni ne vraćaju svi likovi, piše Just Jared. Serija tako ostaje bez 3 koja su se ljudima svidjela.

Prvi lik koji se ne vraća je Marina Thomspon. Ona će nam sigurno nedostajati jer nam je itekako postala draga kroz prvu sezonu. Drugi lik koji se ne vraća je Lord Archibald Featherington, netko tko nam ipak neće toliko faliti, jer nije bio drag, a nije niti bio toliko u glavnoj ulozi. I treći lik koji se ne vraća, a čije će se odsustvo najviše osjetiti je Simon Basset.

Vojvoda Hastings je mnogim curama zapeo za oko, a njegova veza s Daphne je glavna priča prve sezone. Izgleda da će druga sezona izgledati podosta drugačije! Što ne mora biti loše.

Pogledajte još:

Jacob Elordi je u 'Euphoriji' i filmovima UVIJEK bez majice – ispričao je u kojoj situaciji ga to smeta

Tajne iza snimanja ljubavnih reality emisija: Gledatelji nemaju pojma o ovim stvarima

Najčudnijih 9 stvari iz Disney crtića koje nikako nemaju smisla – a koje nismo primijetili

Bridgerton Druga sezona serija Netflix likovi

Još vijesti