Slika nije pronađena

Archie stripovi su pravi izvor scenarija za serije, a sada se najavljuje još jedna, koja će biti spinoff Riverdale. Tko će glumiti u seriji, o čemu će se raditi, kada dolazi, kako izgleda trailer samo su neke od stvari se već znaju.

Čak i da želiš da ti ponestane dobrih serija za gledati to je nemoguće jer svako toliko izlazi nešto novo i zanimljivo. Najnovija koju obavezno trebaš dodati na 'must watch' listu je 'Katy Keene'. Bit će to glazbena komedija/drama koja će pratiti avanture 20-godišnje zaljubljenice u modu koja želi uspjeti u New Yorku. Serija će izlaziti na američkom kanalu The CW, a dolazi između jeseni ove godine i proljeća 2020. Sve informacije još uvijek nisu dostupne, ali evo što se za sada zna o seriji. Prije nekoliko dana izašao je službeni trailer za seriju koji ukratko otkriva o čemu će se raditi i tko će se pojaviti u glavnim ulogama.Vrijeme radnje serije smješteno je nekoliko godina u budućnosti naspram Riverdalea, što znači da je itekako moguće da će se i u ovoj seriji pojaviti poznata lica iz Riverdalea, ali serija će biti totalno drugačije tematike i smještena u skroz drugo mjesto.


U glavnim će se ulogama pojaviti Ashleigh Murray, koja glumi Josie McCoy u Riverdaleu te će uz nju glavnu ulogu imati i poznata Slatka mala lažljivica Lucy Hale, koja glumi glavnog lika Katy Keene. Serija će se fokusirati na Katy i njene prijatelje koji pokušavaju ostvariti svoje snove u New Yorku. S obzirom da se radi o glazbenoj komediji/drami, očekuje se malo više pjevanja, a malo manje ubojstava i rješavanja misterija. Cijela će se serija vrtjeti oko prijateljstva, želji za uspjehom, pjevanja i mode. Mjesto radnje i cijeli koncept malo podsjećaju na poznatu 'Sex and the City', samo s likovima i radnjom bližoj mlađoj generaciji.

Scenaristi koji su radili na ovoj seriji, radili su i na Riverdaleu, što je samo dodatan znak da bi serija mogla biti odlična.

Foto: YouTube/ Imdb/ Youtube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Izašao je trailer za treću sezonu serije '13 razloga' – i otkriva da je jedan od glavnih likova mrtav!

Pripremi se na noćne more! Stigla je nova horror serija na Netflix i svi ju hvale
Srljanje u labirint života, ljubav i tajne veze! Pogledajte teaser za mini seriju 'U traganju za Alaskom'


New York katy keene serija glazbena komedija riverdale spinoff

Još vijesti