Slika nije pronađena

Otkriveno je dovoljno malo da ne možemo 100% znati što će se to događati, ali opet, dovoljno da budemo još nestrpljiviji u iščekivanju nove sezone. Koja inače dolazi tek sljedeće godine.

Riverdale je ona serija koju uvijek mislimo da ćemo prestati gledati jer odjednom postaje lošija, ali onda se uhvatimo kako nestrpljivo iščekujemo novu sezonu i nove misterije koje ona donosi. Malo misterija prije nove sezone donosi i redatelj serije Roberto Aguirre-Sacasa. On je prije nekoliko dana na Instagramu objavio nazive prvih 4 epizode sljedeće sezone, a kada se nazivi koje su dali epizodama usporede s radnjom u 'Archie' stripovima, po kojima se snima serija, mogu se donijeti zaključci što nas to očekuje u 5. sezoni. S obzirom da su objavljeni nazivi 4 epizode, donosimo vam 4 hinta.

Prva epizoda bit će pod imenom 'Climax', a kada se usporedi radnja sa stripovima, to je epizoda u kojoj će Jughead pozvati Betty na maturalnu. Što se zapravo trebalo dogoditi u prošloj sezoni, ali kada je zbog koronavirusa snimanje obustavljeno, ovaj se događaj sasvim sigurno očekuje na početku nove sezone. Dio maturalne epizode je već snimljen, ali nedostaju dijelovi da bi bila još objavljena. U slučaju da ste zaboravili, na kraju prošle sezone glavna se četvorka se borila s ravnateljem škole oko maturalne, jer ju je on htio zabraniti. A tu su i igri bile i misteriozne video kazete koje su stizale na pragove, kao i posljednja, u kojoj je rekreirano ubojstvo Jasona Blossoma. Zbog naziva 'Climax', za pretpostaviti je da će se sada napokon saznati tko je 'snimatelj' tih misterioznih videa.

Naziv druge epizode je 'The Preppy Murders', a čini se da je to epizoda u kojoj bi moglo doći do prekida Archieja i Veronice. Ime otkriva da bi tu ponovno mogli vidjeti i Jugheadove kolege iz Stonewell Prep škole.
Treća epizoda će biti 'Graduation', što znači da je napokon vrijeme da glavni likovi napuste srednju školu. Lily Reinhart je u nekom od nedavnih intervjua otkrila da nakon što završe srednju, radnja će skočiti u budućnost, gdje će svi biti u srednjim 20-im godinama. I treća se epizoda čini kao pravo vrijeme i mjesto gdje nas to očekuje.

Četvrta epizoda 'Purgatory' nagoviješta probleme i samim svojim nazivom, ali i radnjom koja se dalje događa u stripovima. U stripu, Jughead, Betty i Veronica stoje iznad groba u kojoj je Archiejave glava s vojničkom kacigom. U stripu se pretpostavljalo da je Archie umru jer je sudjelovao u Drugom svjetskom ratu (strip je iz 1941. godine), ali se kasnije ispostavilo da je i dalje živ. Kako će se ovo prikazati u seriji i čeka li nas još jedno fejkanje smrti i zezanje gledatelje kao što je bilo s Jugheadom? Ili će Archie možda stvarno umrijeti?

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Tajne 'iza scene' sa snimanja 'Riverdalea': Glumci su otkrili 13 tajnih pikanterija i zanimljivosti

Kako da ti selfie bude što bolji? Lili Reinhart iz Riverdalea ima super savjet koji ona uvijek koristi

Dva lika napuštaju Riverdale! Bili su tu od početka i bez njih će biti čudno – i ne, nijedan od njih nije Jughead

serija hintovi redatelj nova sezona peta sezona riverdale

Još vijesti