Slika nije pronađena

Filmovi iz serijala 'To All the Boys' nastali originalno po knjigama, sada se nastavljaju jer ih je publika toliko voljela i želi još. Radnja će međutim otići u smjeru u jednom malo drugačijem smjeru, ali kada čuješ kojem, sigurno ti neće smetati.

Teen filmska trilogija koja je posljednjih godina osvojila svijet nije gotova iako je trebala biti. S obzirom da su se filmovi snimali po knjigama, a postoje tri knjige, svi su se pomirili s time da je nakon trećeg nastavaka, koji je nedavno izašao, kraj. Ali sada dolaze vijesti da ipak nije. Iako neće doći sljedeći nastavak filma, dolazi serija! Neće biti nastavak kakav možda očekuješ, već se radi o odlasku u malo drugačiji tematski smjer. Do sada je u fokusu bila Lara Jean i njeni ljubavni problemi, a serija će se baviti njenom sestricom Kitty i ovog puta njenom potragom za ljubavi.

Tematika će tako i dalje ostati ista, bit će to slatka teen romantična komedija, ali samo će u fokusu biti drugi lik. I mislimo da nikome neće smetati jer Kitty je super! Serijal ostaje na Netflixu, kao i filmovi, a dobra je vijest da i glumica Anna Cathcart koja je glumila Kitty u filmovima, nastavlja ju glumiti i dalje. Na seriji i pisanju scenarija će sudjelovati i autorica knjiga Jenny Han, tako da očekujemo jako puno. S obzirom da je ova trilogija jedna od najgledanijih Netflixovih produkcija, nije iznenađujuće da istražuju mogućnosti kako ju produljiti još malo.

Pogledajte još:

KVIZ: John Ambrose ili Peter Kavinsky? S kojim likom iz To All the Boys 2 bi bio tvoj savršen dejt

Tajne 'iza scene' sa snimanja 'Riverdalea': Glumci su otkrili 13 tajnih pikanterija i zanimljivosti

[OMG] Veliki spoiler u prvoj epizodi 'Gossip Girl' serije koji nitko do sada nije primijetio

serija spinoff Netflix film to all the boys

Još vijesti