Slika nije pronađena

Prošlo je više od godinu dana od zadnje sezone serije '13 razloga', a sada je na oduševljenje svih fanova napokon došao taj dan – izlazak 3. sezone. U trailerima koji su objavljeni zadnjih tjedana otkriveno je u kojem će smjeru ići radnja u ovoj novoj sezoni.

S prošlom, drugom sezonom, službeno je završila priča o tinejdžerici Hanni Baker koja je počinilo samoubojstvo i ostavila iza sebe snimke na kojima objašnjava razloge te svoje odluke. Iako je njena priča sada u potpunosti ispričana, to nije kraj serije. '13 razloga' nastavlja i s trećom sezonom, ali se mijenja fokus radnje. U ovoj sezoni Hanne uopće nema, a tema sezone je 'Tko je ubio Brycea Walkera?'.


Netflix je do sada objavio dva trailera, a prvi je bio posebno zanimljiv jer je otkrio promjenu teme kakvu nitko nije očekivao. Prikazuje sprovod, sve glavne likove kako stoje u crnini pokraj iskopana groba – i tu je već jasno da se u ovoj sezoni itekako mijenja tematika. Dva tjedna nakon prvog trailera, stigao je i drugi. Počinje sa scenom iz škole pokazujući učenike koji dobivaju informaciju preko zvučnika da je Bryce mrtav.


Nakon što njegova mama traži od policije da otkrije tko je ubio njenog sina postaje jasno da su svi dobro nam poznati likovi – osumnjičeni. Tko je ubio Brycea Walkera? Hoće li tajne glavne ekipe isplivati ili će uspjeti sve zataškati? Možeš početi gledati već sada, sve su epizode nove sezone dostupne na Netflixu.


Foto: Imdb/ Youtube

M.T.

Pogledajte još:

Izašao je trailer za treću sezonu serije '13 razloga' – i otkriva da je jedan od glavnih likova mrtav!

Svi – tinejdžeri, njihove starije sestre i braća, ali i roditelji, trebaju pogledati ovu seriju! Zašto? Zbog ovih 13 razloga

Hoće li serija '13 razloga' biti ukinuta? Zbog jedne brutalne scene gledatelji napadaju Netflix

serija tinejdžeri nova sezona 3. sezona 13 razloga Netflix