Slika nije pronađena

U četvrtak, 19.05. Zoki je, zajedno sa učenicima Grafičke škole u Zagrebu, medijima predstavio naslovnicu svog albuma prvijenca 'Strah od Nepoznatog' koji će uskoro izaći pod etiketom Dallas recordsa.

Na predstavljanju naslovnice vladalo je pravo uzbuđenje, jer od brojnih rješenja koja su učenici ponudili, u finalni izbor ušla su tri prijedloga, a pobjedu je na kraju odnijela učenica 3. razreda, Jasmina Večerić, čije je rješenje oduševilo Zokija.

Osim Jasmine, još su dva učenika čiji će radovi krasiti Zokijev album. Fran Reizl dizajnirao je unutrašnjost knjižice, dok je Josipa Pađen zaslužna za zadnju stranicu omota.

Ni sam Zoki nije sakrivao ushićenje te je djevojkama poklonio ruže, a Frana je pozvao da mu se na njegovom prvom koncertu u Zagrebu pridruži na pozornici i odsvira koju solažu, s obzirom da svira gitaru u svom bendu.


Strah od Nepoznatog

Podsjetimo još jednom da će Zokijev prvijenac 'Strah od Nepoznatog' uskoro ugledati svjetlo dana, a na njemu će se naći 11 pjesama za koje je zaslužan izvrstan autorsko-producentski tim, Mario Vestić, Dejan Orešković, Goran Štetić-Stellar, Matej Zec i sam Zoran Mišić kao autor nekoliko pjesama, te uz Vjekoslava Čuljka zaslužan i za aranžmanski dio.

 

Uz već dobro poznate singlove 'Gdje si sad' i 'Izgubljeni raj', na albumu će se naći i 2 bonus tracka, obrade pjesama 'Svijet za nas' Laufera ,  te 'Mršavi pas' Majki.

zoran mišić album strah od nepoznatog htz