Slika nije pronađena

Strah od nepoznatog, prvi album Zorana Mišića, konačno je ugledao svjetlo dana.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, uključujući dva bonus tracka - 'Svijet za nas' Laufera i 'Mršavi pas' Majki čijim je izvedbama Zoki dao svoj karakter.

Nepoznato za neke može biti izazov i prilika za dokazivanje, dok za druge predstavlja ogromnu prijetnju... -  napisao  je  Zoran unutar knjižice albuma te time objasnio i sam naziv albuma. Sa sigurnošću možemo reći kako upravo za njega ovaj album znači izazov i priliku za dokazivanje, a to pokazuje  u svakoj od pjesama koje ga čine.

 

Već sa prvim singlom 'Gdje si sad' Zoki je osvojio radijski eter, a uspješno je to ponovio i sa drugim, pjesmom 'Izgubljeni raj'. Uz izlazak albuma, lansiran je i novi singl 'Park', sjajna rock balada, koji će sasvim sigurno dostići svoje uspješne prethodnike.

Još kao finalist showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Zoki je ostvario veliku bazu obožavatelja koja se svakom novom pjesmom, svakim novim koncertom i svakom novom turnejom znatno povećava. Nakon stotine odrađenih nastupa, vrlo siguran u sebe i svoj rad, Zoki ovim albumom donosi specifičan žestoki, moderan rock zvuk iza kojeg stoji u potpunosti, a to se možda najbolje može osjetiti u njegovim favoritima među pjesmama - 'Moja generacija', 'Dolina sunca', 'Hridi samoće', 'Ovo je tvoj dan' i dr.

Pročitaj još...
Zoran Mišić - veliki intervju!

strah od nepoznatog zoran mišić htz

Još vijesti